Mircea Vulc speră ca în play-off, Sibiul să profite de ajutorul primit de la Gaz Metan Mediaş.

Directorul executiv al lui CSU Sibiu, Mircea Vulc, le-a mulţumit oficial celor de la Gaz Metan Mediaş, pentru că şi-au apărat corect şansele cu Clujul.

După ce a învins pe Dinamo, cu 100-80, CSU Sibiu a stat la mâna rezultatelor pentru a afla adversara din primul tur al play-off-ului. Cum Otopeniul a pierdut surprinzător la Craiova, probabil şi ca să evite confruntări de foc cu Clujul sau Sibiu, CSU a stat apoi cu ochii pe meciul de la Mediaş, acolo unde Gaz Metan Mediaş ar fi trebuit să învingă pe Mobitelco U Cluj Napoca, ca să dea o mână de ajutor lui Schomers&co. Mediaşul a dominat autoritar partida şi a învins până la urmă cu 79-72, trimiţând Sibiul pe locul patru şi Clujul pe locul 5 înaintea play-off-ului. Chiar dacă CSU ar fi preferat să joace mai degrabă cu Braşovul decât cu Clujul, oficialii sibieni au mulţumit Mediaşului pentru mâna de ajutor dată. „Mediaşul a dovedit încă odată că este o echipă de mare caracter şi că joacă până la capăt orice partidă. Victoria lor cu Clujul este un ajutor bine venit pentru CSU Sibiu şi apreciem mult acest lucru. Le mulţumim oficial celor de la Mediaş pentru că ne-au ajutat şi graţie succesului lor vom juca din postura ocupantei de loc patru meciurile din play-off cu Clujul” a spus pentru oradesibiu.ro, Mircea Vulc.

Ultima oră

Participă la discuție

6 Commentarii

  1. ne bucuram ca am urcat pe 4, dar avem cel mai greu culoar spre finala: intai cluj apoi asesoft(daca ajungem pana acolo).

  2. ne cerem scuze pentru greseala survenită la scorul din meciul cu Dinamo. Dintr-o regretabilă eroare a aparut în text scorul 90-80 pentru Sibiu. Scorul corect este 100-80.

  3. „Cum Otopeniul a pierdut surprinzător la Craiova, probabil şi ca să evite confruntări de foc cu Clujul sau Sibiu”
    D le Popescu, rezultatul nu influenta clasamentul…. cu un punct in plus tot pe 6 termina….

  4. rectificati scorul, am fost la meci, e o greseala de 10 puncte….100-80 este scorul corect, sunt chestii elementare, ce naiba!