Golul lui Grilo nu a fost îndeajuns pentru ca Mediaşul să plece cu un punct de sub Tâmpa. foto: PROSPORT

Mediaşul  a pierdut din nou pe final de meci, cu 2-1 o partidă în care Dudiţă şi Buzean au fost eliminaţi. Gaz Metan joacă miercuri cu FC Argeş, meciul nefiind televizat. Oradesibiu.ro transmite în direct, în sistem live-text partida.

După o primă repriză echilibrată şi încă jumătate din partea a doua, la fel de bine împărţită de cele două echipe, meciul de la Braşov s-a rupt odată cu schimbarea deciziei arbitrului Berbecaru de a nu mai acorda un penalty, pentru braşoveni, după ce în primă fază indicase punctul cu var. Braşovenii au deschis scorul prin Surdu, în minutul 80, dar Grilo a adus egalarea în minutul 85 cu un şut frumos din interiorul careului, la colţul lung, fără speranţă pentru Coman. Rămaşi în 10 oameni, Dudiţă fiind eliminat, Mediaşul a primit încă un gol în minutul 87, când Nae Constantin a trimis cu capul în piciorul nefericitului Buzean, mingea ajungănd în plasa porţii lui Vâtcă. Cele şase minute de prelungiri nu au adus decât încă o eliminare a lui Buzean, iar Cristi Pustai are probleme serioase de lot înaintea meciului de miercuri, cu FC Argeş pe teren propriu. Partida cu argeşenii nu este la TV, dar poate fi urmărită în sistem live-text, miercuri de la ora 17.00 pe oradesibiu.ro.

Pustai: „Şansele noastre de a rămâne în Liga I se micşorează”

„A fost un joc frumos, însă, din păcate, fotbalul ne-a arătat încă o dată că poţi trece de la agonie la extaz şi invers într-un timp foarte scurt. Am venit la Braşov pentru a lua punct sau puncte, dar, din păcate, nu am reuşit acest lucru. De la meci la meci şansele noastre de a rămâne în Liga I se micşorează şi este păcat acest lucru. Vom încerca în viitor să ne îmbunătăţim situaţia în clasament, dar suntem conştienţi că nu va fi uşor şi că suntem acolo, la retrogradare”
Vezi mai jos VIDEO cu cele mai importante faze ale meciului de la Braşov

Arbitrul Berbecaru anulează un penalty Braşovului

Surdu deschide scorul

GRILO egalează

Nae Constantin marchează golul de 2-1

Ultima oră

Comentariul meu