Cristi Pustai vrea să pună frână Braşovului, care nu a pierdut niciun meci acasă, în actuala ediţie de campionat.

Antrenorul Mediaşului crede că meciul de duminică va fi dificil şi speră ca Gaz Metan să întrerupă seria invincibilităţii Braşovului pe teren propriu.

Matematicianul de pe banca lui Gaz Metan Mediaş crede că pauza competiţională de două săptămâni a fost benefică echipei sale, mai ales că a venit după patru jocuri foarte dificile. Vom vedea în partida cu Braşovul dacă ne-a priit, dar noi ne-am pregătit foarte bine. Cristi Pustai speră că echipa sa va merge pe aceeiaşi linie foarte bună şi va avea un joc la fel de elaborat şi cu rezultate pe măsură. „Avem o serie de meciuri foarte importante cu Braşovul, Argeşul, Pandurii, Steaua, Otopeni şi Buzău în care sunt puse în joc 18 puncte şi din care, dacă obţinem 10 puncte, eu cred că luăm o opţiune serioasă în privinţa atingerii obiectivului propus, respespectiv salvarea de la retrogradare” spune Pustai. Tehnicianul medieşean crede că jucătorii săi întâlnesc duminică o echipă a Braşvoului, cu pretenţii îndreptăţite pentru cupa UEFA şi cu un lot valoros. „Braşovul are o linie de clasament de invidiat în meciurile disputate pe teren propriu şi care a primit doar două goluri în cele 10 partide disputate acasă. Au cele mai multe rezultate de 0-0, dar dacă e să ne uităm peste meciurile disputate în acest retur, cred că acum întâlnim o echipă mult mai ofensivă” a mărturisit acesta.

Rafael şi Fenny în tribune

Mediaşul nu poate conta la meciul de duminică seară pe serviciile lui Rafael care s-a accientat zilele trecute şi Fenny care s-a reaccidentat la Zlatna şi va mai sta încă patru săptămâni. „Sper ca şi jucătorii plecaţi la loturile naţionale, Vâtcă, Zaharia şi Pârvulescu să nu aibă probleme de sănătate” a explicat Cristi Pustai.

Ultima oră

Participă la discuție

1 Commentariu