foto: www.talmaciu.de

Primăria din Tălmaciu ameninţă cu amenzi pe tâlmăcenii care nu fac curăţenia de primăvară sau aruncă gunoaiele aiurea prin oraş.

Administraţia locală din Tălmaciu anunţă că începând din 1 aprilie şi până în data de 12 este perioada curăţeniei de primăvară. „Fiecare avem obligaţia de a întreţine şi curăţa trotuarele, şanţurile, podeţele şi în jurul imobilelor, conform H.C.L. nr.65/2007, articolul 6 litera „h”.” Se arată într-o comunicare publică a primăriei Tălmaciu. Totodată aleşii locali au pus la dispoziţia locuitorilor şi mai multe numere de telefon la care să îi reclame pe cei care aruncă gunoaie în alte locuri decât cele special amenajate. „Având în vedere că în oraşul nostru şi în satul Tălmăcel se aruncă tot mai mult gunoi, în toate zonele şi mai ales în albiile râurilor, venim cu rugămintea de a ne anunţa la telefon 0747/294775, 0747/294774 sau 0269/550482, dacă observaţi persoane care aruncă gunoi în alte locuri decât cele special amenajate” se arată într-un comunicat al primăriei Tălmaciu. În cazul nerespectării acestei hotărâri, se vor aplica amenzi contravenţionale cuprinse între 150-300 lei.

Plângeri împotriva primăriei

Pe pagina de internet www.talmaciu.de au fost postate mai multe imagini prin care se demonstrează faptul că primăria locală nu respectă propriile hotărâri, luate de către Consiliul Local. Primăria nu a pus în aplicare o decizie prin care trebuia amenajat un trotuar dealungul drumului European, E81, care merge pe Valea Oltului, către Râmnicu Vâlcea. Hotărârea CL este din data de 5 mai a anului trecut.

Ultima oră

Participă la discuție

1 Commentariu

  1. Daca doriti un trotuar pe langa soseaua nationala (pentru cei de pe deal)si nu numai,trebuie sa asteptati noile alegeri de primar si poate va va venii randul .S-a facut sosea nationala pe drumul Talmacelului daca a fost interes dar acest minuscul trotuar .Daca zilnic pe aici treceau cei din Talmacel sigur era facut in 3 zile ca doar meritau(vezi cine l-a scos primar dupa numarul de voturi)Daca nu il alegeti si in legislatura viitoare s-ar putea sa nu mai avetii nici trotuarul care este facut natural pe langa bara de protectie sau mai grav sa nu mergeti la primarie in orasul Talmacel cei din satul Talmaciu.