Muzicienii concertează sâmbătă la Bâlea Lac într-un concert maraton de peste două ore. Hotelul de Gheaţă va fi dezafectat la începutul lunii mai.

Trupa Krypton va delecta turiştii ce vor urca sâmbătă la Bâlea Lac cu un recital, de aproximativ două ore, ce va fi susţinut în cadrul unui eveniment organizat de Ciuc pentru promovarea unei ediţii „de iarnă” a principalei mărci pe care o fabrică. Nu este prima dată când Krypton cântă la Ice Hotel, trupa fiind o prezenţă obişnuită la „palatul de cleştar” de la Bâlea Lac. În primul sezon al Ice Hotel, aici au fost efectuate filmările pentru unul din videoclipurile grupului, ulterior rockerii participând la diverse alte evenimente la Bâlea Lac. Concertul acestora va completa programul serii, pentru că cei ce vor prefera să-şi petreacă acest sfârşit de săptămână la Ice Hotel au pregătite de organizatori jocuri şi diverse concursuri, muzică şi dans, precum şi multă bună dispoziţie. Acesta este primul eveniment din ultima lună a Proiectului de Marketing Turistic „Ice Hotel Bâlea Lac 2009″, obiectivul urmând a fi dezafectat la începutul lunii mai.

Winter Park la dispoziţia turiştilor

Evenimentul nu este singura atracţie a sfârşitului de săptămână la Bâlea Lac, amatorii de schi, nowboarding, săniat, sau cei ce preferă tubbingul ori datul cu capacele de plastic, fiind aşteptaţi la “Winter Park”, unde se pot bucura din plin de stratul consistent de zăpadă (peste trei metri) şi pot participa la diverse concursuri şi jocuri de sezon. Peisajul de vis din zonă, aerul curat, liniştea şi frumuseţea albă ce te înconjoară, dar şi experienţa inedită de a servi diverse băuturi sau mâncăruri în interiorul binecunoscutului Ice Hotel sau de a participa la petrecerile şi diversele evenimente organizate aici, se completează un tablou ce poate constitui  propunerea ideală pentru un sfârşit de săptămână reuşit.

Ultima oră

Comentariul meu