O adevărată atracţie,  Palace Resort are unul dintre cele mai mari complexe Spa  din România. Medici, avocaţi, notari, oameni de afaceri, într-un cuvânt oameni care îşi permit, se relaxează aici cel puţin o zi în fiecare săptămână.


Complexul SPA de la viitorul Hilton, care se va inaugura în aprilie, are pe lângă mai multe tipuri de saună şi de băi şi tratamente de relaxare, o piscină superbă şi o sală de fitness dotată la cele mai moderne standarde. Accesul la piscină şi la toate serviciile SPA se poate face fie pe bază de abonament, fie simplu, cu o intrare. Dacă o şedinţă la piscină costă 9,5, există şi varianta abonamentului lunar, cu 112 euro sau cel pe trei luni cu 20 de intrări pentru 135 de euro.  Pe lângă abonamentul simplu, se pot face şi abonamente combinate de Fitness şi Spa, Fitness şi Piscină, Spa şi Piscină, sau toate trei la un loc cu 199 de euro pe lună.


[nggallery id=90]

Chiar dacă nu e pentru orice buzunar, merită să faci un efort să îşi duci odată iubita la SPA. Complexul oferă promoţional în aprilie, un pachet pentru cupluri în valoare de 115 euro pentru două ore şi un sfert. Acesta include 2 terapii exfoliere corporala – 30 de minute, 2 terapii, la alegere: împachetare cu ciocolată şi mentă sau împachetare cu vin şi struguri – 45 de minute şi un masaj de relaxare în cuplu  de o oră.

Ultima oră

Comentariul meu