Americanul Scott va vedea la televizor meciul Sibiului de la Otopeni

Baschetbalistul american s-a ales cu o entorsă chiar la utimul antrenament dinaintea plecării spre Bucureşti şi este în pericol să nu joace nici cu Dinamo.

Antrenorul Peter Schomers nu poate miza la meciul de duminică de la ora 17.00 pe serviciile americanului Cortney Scott. Acesta nu va fi pe teren la meciul cu Otopeniul, pentru că la ultimul antrenament efectuat vineri seară, la Sala Transilvania, a călcat greşit şi s-a ales cu o luxaţie. Pentru că piciorul i s-a umflat foarte tare, Scott a mers la un control medical, pe care îl va repeta luni mai amănunţit. „Din păcate Scott s-a accidentat la ultimul antrenament, foarte serios. I s-a umflat toată glezna şi nici nu putea să calce pe picior. De aceea am decis de comun acord cu antrenorul Peter Schomers să nu mai facă deplasarea la Otopeni. Nu avea rost sa îl chinuim. Aşa mai bine stă la Sibiu” a declarat pentru oradesibiu.ro, directorul executiv al clubului, Mircea Vulc. Acesta spune că nu se ştie dacă Scott va fi recuperat până la meciul de la finele săptămânii viitoare cu Dinamo. „Vom afla zilele acestea cât de gravă este accidentarea. După ce că se anunţa un meci dificil cu Otopeniul, acum va fi şi mai greu fără Scott” a mai spus Vulc.

Au galerie la Otopeni

CSU Sibiu va fi susţinută şi de o galerie de aproximativ 20 de persoane, care au plecat dis de dimineaţă cu un microbuz către Otopeni. La partidă vor fi în tribune şi mai mulţi sibieni, aflaţi la sutdii în Bucureşti şi care vor încuraja gruparea pregătită de Peter Schomers, acesta din urmă fiind în pericol de a fi demis după ultimele două meciuri din sezonul regular. Sibiul, cu Schomers pe bancă, trebuie să câştige atât meciul de duminică precum şi cel de săptămâna viitoare, pentru ca tehnicianul neamţ să fie la cârma echipei şi în play-off.

Ultima oră

Participă la discuție

1 Commentariu

  1. penibilul de calota spunea acum cateva zile ca otopeniul este o echipa accesibila. rezultat final otopeni-sibiu 97-79