Antrenorul Peter Schomers are contract până în luna iunie cu CSU Sibiu.

Actualul antrenor al lui CSU Sibiu, va rămâne pe banca echipei până la finele sezonului. Sibiul va renunţa la trei din cei cinci americani, în sezonul viitor.

Directorul executiv al lui CSU Sibiu, Mircea Vulc a declarat duminică seară, pentru oradesibiu.ro că tehnicianul Peter Schomers nu va pleca de pe banca echipei decât la finele sezonului, renunţându-se la înţelegerea prin care acesta va părăsii CSU Sibiu, dacă nu câştigă ultimele trei meciuri din sezonul regular. „Nu s-a mai întâmplat nimic. Am discutat în consiliul de administraţie şi am decis că este mai bine să procedăm aşa. Peter Schomers va sta antrenor până la finele contractului său cu CSU Sibiu. Poate că aşa este şi corect şi cred că nimeni nu ar vrea să ia o echipă pentru câteva meciuri în play-off. Dacă venim pe locul cinci, teoretic vom avea o misiune dificilă în play-off” a spus Vulc. Acesta spune că noul antrenor va fi prezentat oficial după terminarea campionatului actual.

Românii rămân, americanii pleacă

CSU Sibiu nu va mia miza în sezonul viitor decât pe doi jucători americani, indiferent de ceea ce va decide Federaţia Română de Baschet în privinţa numărului maxim de jucători extra comunitari pe care o echipă îi poate avea în teren în ediţia viitoare de campionat. Mircea Vulc spune că românii din lotul actual nu au motive să se teamă pentru viitorul lor. „Practic nu vom ţine decât doi americani şi vom decide la finele campionatului care vor fi aceia. În privinţa baschetbaliştilor românii din lotul actual aceştia vor fi şi în campionatul viitor în lot pentru că îi vom păstra pe toţi” a explicat Vulc.

Ultima oră

Participă la discuție

1 Commentariu

  1. cred ca vulc are fiii acela care ar trebui sa paraseasca echipa sibiu.la pensie cu el!!!!!!!