Raluca Turcan l-a dojenit blând pe partenerul pentru România, liderul PSD Mircea Geoană, care spune ea, e când la putere când în opoziţie. Potrivit deputatului de Sibiu, prin declaraţiile lui critice la dresa guvernului, Mircea Geoană, nu contribuie deloc la închegarea parteneriatul la nivel local dintre social-democraţi şi democrat-liberali.

” Un comportament mai corect, mai coerent din partea lui Mircea Geoană ar fi de dorit pentru buna funcţionare şi în judeţe a parteneriatului PD-L – PSD. Mă deranjează că decizii care se iau în coaliţie sunt ulterior puse sub semnul întrebării chiar de cel care dă girul pentru aceste decizii: nu este corect, nu este moral şi nu este benefic pentru viitor”, a ţinut să-i transmită Raluca Turcan de la SIbiu lui Mircea Geoană.

Turcan susţine cu tărie  că parteneriatul PD-L – PSD nu s-a făcut de ochii lumii, iar despre o comparaţie cu guvernarea trecută, când deciziile guvernului Tăriceanu erau comentate de membri PD ai cabinetului nu poate fi vorba. “Este normal să pui în parteneriat şi încredere, şi respect. Mi-aş dori să se înţeleagă şi din partea preşedintelui acestui partid, PSD, că nu poţi să fii azi alături de guvern, iar mâine să fii în opoziţie. Este nevoie să îţi asumi succesul şi eşecul”, a spus Raluca Turcan.

Ultima oră

Comentariul meu