FOTO: ARHIVA

Primăria începe de joi, 26 martie, lucrările de reabilitare a străzilor Viitorului, Dealului, Cristianului, Plopilor, Vopsitorilor şi Ocnei.

Din data de 1 aprilie strada Viitorului se va închide pe tronsonul situat între străzile Moara de Scoarţă şi cartierul Reşiţa pentru o perioadă de aproximativ 3 luni. Lucrările  vor începe pe acest tronson cu înlocuirea conductei de apă şi canalizare urmând să continue şi pe celălalt tronson al străzii.

Pe străzile Dealului şi Cristianului vor fi executate lucrări de reabilitare a reţelei electrice ce alimentează consumatorii casnici. Pe strada Dealului lucrările se vor desfăşura în perioada 26 – 28 martie şi vor afecta trotuarul pe porţiunea dintre fântâna arteziană şi strada Băii. În noaptea de 28 spre 29 martie va fi executată şi o traversare în carosabil pentru branşamentul la reţea. Pe strada Cristianului trotuarul va fi afectat pe porţiunea dintre strada Dragalina şi strada Jina datorită lucrărilor la reţeaua electrică. Lucrările se vor executa în perioada 1 – 4 aprilie. „Şi pe strada Plopilor va începe lucrarea de reabilitare a reţelei de gaz din data de 25 martie. Primul tronson pe care se va interveni este situat între străzile Victor Tordoşan şi Vopsitorilor. Lucrările vor fi executate fără întreruperea traficului. În cea de-a doua etapă a lucrărilor echipele de lucru vor interveni pe tronsonul situat între străzile Vopsitorilor şi Ocnei” se arată într-un comunicat  Primăriei Sibiu.

Ultima oră

Participă la discuție

1 Commentariu

  1. Desigur, ne-am prins cam tarziu de poanta referitoare la reabilitarea completa a strazii Viitorului. Era desigur o gluma lansata in avans pentru 1 aprilie.

    Rusine celor ce ne conduc! Inca o promisiune facuta fara temei si pe care nu sunt in stare s-o respecte. Au venit, au sapat cateva gropi si apoi au plecat. Strada Viitorului inca este asa cum era si anul trecut in luna mai cand iarasi s-a facut un anunt mincinos care si acum zace pe un stalp adiacent fabricii Libertatea: „in saptamanile urmatoare aceasta strda va intra in reparatii”. Care saptamani? 102-103?

    Si sa nu uitam: str. Viitorului era inclusa in lista de prioritati pe 2009. Apoi a fost reinclusa ca prioritate majora pe 2010. Ca de obicei, se va lucra cand ingheata solul.

    Il invitam pe D-l Johannis la o plimbare cu masina sau pe jos (preferabil) de la locuinta dumnealui de pe str. Podului pana la Tg. Fanului. Sa vada bataia de joc la adresa pietonilor din patru cartiere sibiene (Lupeni, Resita, Lazaret, Gusterita) care sunt nevoiti sa paseasaca in praf si noroi pe o strada extrem de circulata pe portiunea Moara de Scoarta – Tg. Fanului, si care nu a afost curatata de 10 ani de cand am facut ultima sesizare unui consilier local. Si mai mult, sunt nevoiti sa paseasca pe aceeasi bucata de asfalt pe care calca masinile (in zona podului de tren). Unde este dreptul la siguranta publica? E inacceptabil. Sunt alte prioritati pentru primarie? Atunci sunt incompetenti/inconstienti/iresponsabili. Si inca o data, sunt incurajati tot cei cu bani si masini care polueaza aerul, fonic si creaza disconfort, si sunt descurajati biciciclistii si pietonii care ar trebui sa aibe primele drepturi de deplasare.
    Asteptam niste explicatii de la un conducator laş care are angajati in primarie oameni cu alte interese decat bunastarea comunitatii.