Fanii lui CSU Sibiu vor trebui să îşi facă loc printre hainele şi încălţămintea din candru standurilor expuse la Confitex, ca să ajungă în tribune, să asiste la meciul de astă seară dintre CSU şi Energia Rovinari, partidă ce este în direct în sistem live-text pe oradesibiu.ro, de la ora 19.00.

Conducerea clubului CSU Sibiu a anunţat că se pun în vânzare la Sala Transilvania, miercuri de la ora 17.00, bilete pentru meciul din aceiaşi zi, cu Energia Rovinari. Acestea au preţurile de 7 lei la Tribuna A şi B, şi de 10 lei la sectorul VIP. Fanii lui CSU trebuie să se înarmeze cu răbdare, pentru că, până să ajungă în tribune, vor trebui să facă un adevărat slalom printre standurile de haine şi încălţăminte, poziţionate în partea din faţă a Sălii Transilvania. „Ne cerem scuze că se întâmplă aşa ceva, dar nu avem ce face şi îi rugăm frumos pe spectatori, să aibă răbdare şi să se strecoare civilizat printre standuri, către locurile din sală” a declarat un oficial lui lui CSU Sibiu. Meciul cu Energia Rovinari începe la ora 19.00.

Ultima oră

Participă la discuție

1 Commentariu

  1. bravo peter , bravo pentru toata echipa, azi ati fost intradevar jucatorii pe care doream sa-i vad. mi-a placut de toti cu toate ca pe alocuri s-a mai gresit dar pe ansamblu csu a demonstrat astazi ca a fost o echipa omogena , care a ascultat (scuze ca ma repet) la time-out sfaturile date de antrenor. bravo baieti si pana luam finala toto asa sa o tineti si sa bem sampaniile impreuna ! bafta peter in continuare si hai csu !!!!!!!!!!!! azi azi jucat cu suflet si daruire ati dat dovada ca si cei mai individualisti pot sa paseze si sa fie un adevarat baschet. hai csu !la -la -la