Medieşenii dispută vineri seară un amical cu Minaur Zlatna pentru a se acomoda cu nocturna în vederea meciului de duminica viitoare cu FC Braşov. Gaz Metan inaugurează nocturna de pe municipalul medieşean, în partida cu CS Otopeni.

Programarea meciului de etapa viitoare, de la Braşov, în nocturnă, l-a determinat pe antrenorul Cristi Pustai să programeze un meci de verificare pentru vineri, la o oră apropiată de cea la care se va disputa partida cu echipa lui Răzvan Lucescu. Astfel Gazul merge pentru o partidă de verificare la Zlatna. „Chiar dacă joacă în liga a IV-a, au nocturnă şi asta ne-a convenit şi vom juca acolo un meci de verificare” a explicat preşedintele executiv al Mediaşului, Iosif Biro. Legat de nocturna de pe stadionul Municipal din Mediaş, aceasta are mari şanse să fie pusă oficial în funcţiune, la partida din etapa a 26-a, cu Otopeniul, în data de 22 aprilie. „O să fie montat şi transformatorul necesar punerii în funcţiune, iar apoi vom trimite actele la Federaţia Română de Fotbal, care la rândul ei trebuie să anunţe Liga Profesionistă de Fotbal. Noi am fi vrut să jucăm cu Steaua în nocturnă, dar mai mult ca sigur primul meci oficial, va fi cu CS Otopeni” a mai declarat Iosif Biro.

Ultima oră

Participă la discuție

1 Commentariu

  1. ee lasa ca se poate daon colo de treaba nu puteti lega niste fire, inaugurare fix pix cu otopeniu, lasa ca o inaugurati in liga 2a cu turda si lupeni, bag ceva, pana la meciu cu steaua mai is vreo o luna jumate-2 pana atunci nu puteti dar ce faceti ma ca in 2 luni io iti fac singur drumu pana in norvegia pe jos ce dreq voi nu piteti lega 2 fire acolo, lasatima ,. oricum hai gazu, batem 5 meciuri sa scapam de la retrogradare