Shomers şi Jojic la meciul de anul trecut dintre Gaz Metan Mediaş şi CSU SIBIU

CSU dezminte schimbarea lui Schomers până la finele sezonului regular. Conducerea echipei spune că eventual,  antrenorul Jojic cu care s-a discutat ieri, va sosi cel mai devreme la finele actualei ediţii de campionat. Schomers va fi pe bancă miercuri la meciul cu Rovinariul, partidă  în direct în sistem live-text, de la ora 19.00, pe oradesibiu.ro.

Zvonurile cum că Peter Schomers ar putea fi schimbat încă din aceste zile, sau chiar la finele partidei de miercuri seară cu Energia Rovinari, au fost risipite în această dimineaţă de directorul executiv al lui CSU Sibiu, Mircea Vulc. Oficialul sibian a confirmat că luni după amiază, el şi o parte din conducerea echipei au fost la o „şuetă” cu fostul tehnician al Mediaşului, Mladen Jojic, dar a negat complet că ar fi fost ceva planificat din timp. „Dacă am anunţat luni că Schomers rămâne cel puţin până la finele sezonului regular, atunci aşa rămâne. Jojic a trecut prin Sibiu, în drumul său şi l-am invitat să stăm de vorbă. De fapt dacă vă aduceţi aminte eu am mai spus în urmă cu ceva timp că Jojic este un antrenor bun şi l-am vrea şi la Sibiu în viitor. Din punctul nostru de vedere Mladen Jojic este candidatul numărul unu pentru preluarea echipei în sezonul viitor. Nu am discutat în nicio clipă instalarea sa acum” a explicat Mircea Vulc.

Pelger secund?

Sibiul ar putea să îl aibă alături de Jojic, pe banca echipei, pe fostul mare jucători al universitarilor, Benjamin Pelger. Mircea Vulc spune că a discutat cu Beni, chiar zilele trecute, dar acesta nu poate veni deocamdată înapoi în ţară, din Canada, unde locuieşte de mai mulţi ani. „I-am propus să vină să antreneze echipa, dar nu poate să ne asigure că ar putea sosi în aceste momente la Sibiu. I-am propus să vină şi să facă cuplu eventual cu Jojic din sezonul viitor şi ne-a transmis că se gândeşte serios la propunere” a mai spus Vulc.

Ultima oră

Participă la discuție

4 Commentarii

  1. mai atotstiitorilor,cati dintre voi stiau ceva despre Schomers pana a fost adus la echipa?De ce nu cereti sa antrenati voi?jojic a fost campion de patru ori la rand.vorbiti sa va aflati in treaba

  2. oricum daca jojic va duce sibiul pe locul pe care este gazul acum, mai mult ca sigur ca asta este antrenorul care ne trebuie. altii il dau de rau si noi il luam de bun.
    o problema am rezolvat-o, la anu nu imi iau abonament ca nu are rost.

  3. ba !!!!ma lesi ! si uite asa trecea jojici la plimbare prin sibiu si v-ti gandit voi mai mari lui csu care vreti doar binele echipei , hai sa-l invitam lao sicola ! pute !