Actualul antrenor al lui CSU Sibiu şi viitorul tehnician, Mladen Jojic au luat masa împreună cu directorul executiv Mircea Vulc. Schomers a decis să nu mai intre în polemică cu cei din conducerea echipei şi spune că s-a împăcat cu ideea că nu va mai fi antrenor la Sibiu şi sezonul viitor.

După ce a primit girul conducerii echipei, de a continua să antreneze pe CSU Sibiu, până la finele sezonului regular şi în funcţie de rezultate şi în play-off, Peter Schomers a aflat şi el din presă, că între timp i se caută de zor un înlocuitor pe banca tehnică. Schomers spune însă că Mircea Vulc a mers marţi dimineaţă la antrenamentele echipei şi l-a asigurat că sprijinul conducerii rămâne total în continuare, în termenii stabiliţi luni dimineaţă. „Mircea Vulc a venit la sală şi mi-a zis să nu îmi fac griji şi să nu cred ce a apărut prin presă, pentru că nimeni nu vrea să mă schimbe acum. Eu deocamdată mă concentrez să câştigăm meciurile rămase de jucat şi să intrăm în play-off” a spus Schomers.

Mai mult acesta, alături de Vulc şi Mladen Jojic, au mers la un restaurant din Sibiu, unde au luat masa şi au stat la discuţii legate de echipa sibiană. Tehnicianul german spune că cei din conducere nu l-au solicitat la discuţii pentru prelungirea contractului şi nici nu crede că se va întâmpla lucrul acesta. „Nu am fost întrebat şi realizez că nu se va întâmpla asta şi nu o să stau aici şi în viitorul sezon. Evident că oricine ar fi în situaţia mea, ar fi dezamăgit de lucrul acesta şi de faptul că se negociază cu alţi antrenori” a mai mărturisit Peter Schomers.

Pace cu jucătorii

Schomers a declarat pentru oradesibiu.ro că după întrevederea de luni cu cei din conducere, a mers şi a discutat şi cu jucătorii în vestiar şi au ajuns la un acord comun în privinţa problemelor avute în ultima vreme. „Am vorbit cu ei şi am ajuns la concluzia că trebuie să ne înţelegem şi să strângem rândurile” a explicat Schomers. Antrenorul lui CSU Sibiu spune că a decis să nu se mai certe cu nimeni până la terminarea contractului său. „Vreau să fiu un exemplu pentru toată lumea şi să nu mă mai cert cu nimeni până la finele contractului. Sunt antrenor şi vreau ca exemplul  meu să fie urmat de toată lumea” a mai spus Schomers.

Meciul dintre CSU şi Energia Rovinari, este în direct, în sistem live-text, miercuri, de la ora 19.00, pe oradesibiu.ro.

Ultima oră

Participă la discuție

3 Commentarii

  1. mai antonio,te intreb ce stiai tu despre Schomers pana a fost adus la Sibiu.Nimic!Dar te crezi atotstiutor!Ca si altii.Noi trebuie sa incurajam echipa nu sa”o facem noi”sau sa punem noi antrenorul!

  2. schomers este omul care a facut multe pentru sibiu, personal i multumesc si i doresc multa bafta in continuare. mi-ar place ca peter sa ramana sa antreneze in romania la oricare alta echipa si sa le dea peste nas conducerii cu rezultatete bune pe care sper sa le obtina . desi nu prea cred ca o sa mai antreneze in romania deoarec omul s-a saturat de mascarada si circul de la csu sibiu si de altfel din baschetul romanesc. sper sa castigam ultimele meciuri dar am o am o anumita temere sa nu-l sape craciun si prietenii lui pentru al indeparta mai repede de la echipa, mi-ar place sa il avem pe banca si in play-off. cred intr-un miracol in revigorarea echipei. daca nu peter sfatul meu ,i-a banii si dute !!!!!!!!!!!!! imi pare rau sa spun asta desi sunt un fan impatimit si sibian cu sufetul dar pentru tine cred ca a fost un soc! sunt curios sa vad ce magie face jojic la sibiu e un antrenor bun dar sa nu uitam ca nu va avea la dispozitie bugetul pe care la avut la asesoft. si atunci va intreb domnilor performanta cu bani putini , miramas, sunt sceptic in privinta asta el va fi urmatoarea marioneta a clubului. daca era jojic asa bun facea performanta la medias! mai vb in sezonul urmator