Antrenorul lui CSU Sibiu, a primit gir de la conducerea clubului, pentru ultimele trei partide rămase de jucat până la începrea play-off-ului . Schomers va discuta din nou cu cei din conducere, în 4 aprilie.


Peter Schomers s-a aşezat la masa discuţiilor cu Mircea Vulc, Cristi Bicher şi Marian Cărăuş şi au discutat despre ceea ce s-a întâmplat la echipă în ultima perioadă. La finalul întrevederii, conducerea a decis că Schomers, merită şansa de a arăta în ultimele trei partide din sezonul regular, cu Rovinariul, Otopeni şi Dinamo, că poate redresa jocul echipei. Astfel după partida cu Dinamo din 4 aprilie, se va lua o decizie definitivă în privinţa antrenorului principal al echipei. „Am decis de comun acord ca Peter să fie lăsat să antreneze până la finele sezonului regular şi să vedem ce se întâmplă. Peter a expus în explicaţiile sale faptul că va încerca să redreseze echipa şi că din punctul său de vedere , jucătorii sunt foarte bine antrenaţi. Oricum el are timp în aceste 11 zile, în cele trei partide pe care le jucăm, să redereze jocul şi să obţinem trei victorii obligatorii” a declarat directorul executiv al clubului, Mircea Vulc. Acesta a mai declarat că în data de 4 aprilie, conducerea şi Schomers vor avea o nouă rundă de discuţii şi atunci se va vedea ce e de făcut. „Dacă nu merge bine, atunci ne vom despărţii pe cale amiabilă, dar să sperăm că ne vom revenii” a mai spus Vulc.

Ultima oră

Participă la discuție

3 Commentarii

  1. ce tot il ridicati pe Schomers in slavi? sa fim seriosi.. anul acesta performantele lui sunt egale cu zero. are jucatori destul de buni si nu e in stare sa obtina rezultate. s-a vazut cat i pasa de echipa asta.. vrea bani, bani, bani si gata pleaca.. sa se duca, daca atat inseamna CSU pentru el. de bine de rau Vulc tine echipa asta de unul singur. daca nu era el, baschetul avea soarta fotbalului. o fi el idiot si nesimtit cate odata, dar, ca manager jos palaria…

  2. in alta ordine de idei…acest om, Mircea Vulc , nu face altceva decat sa strice tot ce a SCHIMBAT Peter Schomers de cand a venit la CSU, pur si simplu isi bate joc de el! Mircea Vulc ar trebui sa plece cat mai repede din acest sport !! asta nu inseamna ca nu-i apreciez performantele…cele 2 titluri…dar atat ca antrenor si acum si director sportiv a aratat ca nu stie NIMIC !! plus caracterul lui ! rusine D-le Vulc ptr „performantele” facute ptr CSU !!

  3. Ce porcarie: „Il mai tinem….da’ trei meciuri”. Mai gresit de atat nu se poate. Ori primeste „hartie in alb” pana la capat si toata lumea stie ca el e seful, ori i se spunea sa plece. Asa este ocazia perfecta pentru jucatoii (si nu numai) care nu-l inghit sa-i „aranjeze” ultimele trei meciuri asa incat sa fie obligat sa plece. Si odata cu meciurile alea se va „aranja” si sezonul asta (al catelea?!?!) pentru CSU.