Peter Schomers va afla luni dacă mai sunt şanse de reconciliere cu cei din conducerea lui CSU Sibiu

Antrenorul lui CSU Sibiu a dat nas în nas cu Bicher, la meciul cu Rapid. Schomers spune că a vorbit cu acesta câteva minute, iar luni dimineaţă va avea o discuţie cu toată conducerea echipei sibiene.

Vizibil afectat de evenimentele din ultimele zile de la echipă, Peter Schomers a mărturisit duminică dimineaţă, că a purtat o mică discuţie cu Cristi Bhicher, la finele meciului cu Rapid Bucureşti. Antrenorul lui CSU, spune că supărarea lui Bicher, vizavi de faptul că nu i-ar fi răspuns la salut şi rugămintea de a purta o discuţie la finele meciului de la Târgu Mureş, este de fapt o neînţelegere nefericită. „Cristi Bicher credea că nu vreau să vorbesc cu el. I-am spus că nu l-am auzit, pentru că eram foarte supărat. În momentele acelea nu mai auzeam nimic. Aşa de dezamăgit am fost de înfrângerea suferită” a spus Schomers. Cele câteva cuvinte schimbate de Bicher şi tehnicianul sibienilor, au dus şi la stabilirea unei întâlniri oficiale ce va avea loc la începutul săptămânii viitoare. „Am decis să ne întâlnim şi să discutăm toate problemele şi despre tot ceea ce a fost făcut public în ultima vreme. Luni de dimineaţă o să particip la o întrevedere cu Cristi Bicher, Mircea Vulc şi Marian Cărăuş şi după vom vedea la ce concluzii ajungem” a spus pentru oradesibiu.ro, Peter Schomers.

Nu vrea să plece

La întâlnirea de luni, Schomers spune că le va transmite celor din conducere că rămâne ferm pe poziţie şi nu îşi va depune demisia pe masa lor. Schomers admite însă că va negocia rezilierea contractului, dacă i se va cere acest lucru. „Nu renunţ şi chiar îmi doream să am o întâlnire cu cei din conducerea echipei. O să negociez cu dânşii termenii plecării mele, dacă nu mă mai vor ca antenor, dar nu sunt dispus la concesii prea multe” a mai explicat antrenorul universitarilor sibieni.

Simte presiunea

Schomers spune că zilele ce au urmat anunţurilor publice făcute de preşedintele secţiei de baschet a CSU Sibiu, Cristi Bicher, au fost din ce în ce mai apăsătoare. Antrenorul sibienilor spune că a purtat discuţii şi cu o parte din jucătorii români şi admite că sunt probleme în sânul echipei. „E normal ca jucătorii care evoluează mai puţin să fie nemulţumiţi. Am discutat însă cu Calotă, Cu Andrus, cu Dohi, iar ultimii doi mi-au spus că se simt frustraţi că nu prea evoluează. Am vorbit şi cu Ban despre lucrurile acestea. Atmosfera a devenit încărcată şi din cauza celor apărute prin presă. Sincer simt că sunt arătat cu degetul de toată lumea şi în spatele căruia se aruncă toate problemele” a mai declarat Schomers.

Ultima oră

Participă la discuție

2 Commentarii

  1. felicitari Peter si sa sti ca esti sprijinit in ceea ce faci de foarte multi fani ! capul sus si mergem inainte , personal am incredere in tine! multa bafta !

  2. Coach ai fost lucrat „prin spate” de niste entitati de la conducerea echipei care fac acest lucru de ani buni, pacat ca ai ajuns si tu sa vezi cum se petrec lucrurile pe la noi prin echipa…pacat ca o sa pleci cu un gust amar din Sibiu dupa un prim sezon as zice, excelent. Dar asta e, meriti mai mult decat un club care nu este decat marioneta maestrului papusar 🙂