Baschetbalistul Cristi Crăciun a declarat pentru oradesibiu.ro că nu vrea să fie jucătorul în spatele căruia se aruncă acuzele venite din partea antrenorului Peter Schomers.

Deranjat de faptul că numele său a fost vehiculat în scandalul dintre jucători, antrenorul echipei şi conducerea clubului, care a culminat joi dimineaţă cu cererea demisiei lui Peter Schomers, baschetbalistul Cristi Crăciun a demonat acuzele aduse de omul e pe banca lui CSU Sibiu. „Aşa cum am fost încă de anul trecut ca jucător şi căpitan, liantul dintre echipă şi antrenor precum şi conducerea clubului, aşa sunt şi anul acesta. Din păcate eu nu pot avea control asupra relaţiilor presonale dintre antrenor şi jucători şi care, din păcate, au fost făcute publice în timpul meciurilor. Vreau să spun că nu sunt singurul jucător nemulţumit şi deşi am încercat în calitate de căpitan să menţin un echilibru între antrenor şi jucători, datorită rezultatelor neaşteptate există disensiuni între jucători şi antrenor, cum s-a văzut în timpul meciurilor” a spus joi Crăciun. „Bâtă” spune că i-a cerut scuze lui Schomers, pentru că i-a deranjat antremanentul la care a refuzat să participe zilele trecute să participe.

Ultima oră

Participă la discuție

1 Commentariu

  1. mai bine jucati voi „profesionistilor” si nu va mai plangeti de relatiile personale cu antrenorul..ceea ce faceti in ultima vreme e nesimtire