Un spectaculos accident de circulaţie în care au fost implicate trei maşini s-a petrecut miercuri dimineaţă în jurul orei 8 pe DN1, aproape de intersecţia de la intrarea în Şelimbăr dinspre Braşov. Un bărbat de 47 de ani a scăpat cu viaţă printr-un miracol după ce maşina pe care o conducea, un VW Golf 1, a fost efectiv ruptă în două de un Tir.

Din primele cercetări accidentul s-a produs din cauza neatenţiei unei şoferiţe din Avrig. Acesta venea spre Sibiu pe banda a doua a drumului la volanul unui Peugeot, cu vărul ei pasager în dreapta. La un moment dat nu a observat că are in faţă un VW Golf,  l-a lovit în spate şi l-a proiectat pe contrasens, unde venea un Tir. Şoferul acestuia a povestit că nu a mai avut ce sa facă.  „M-am trezit că mi-l aruncă în faţă şi n-am putut să-l evit” a spus şoferul Tirului, care a lovit Golful cu partea stangă.

[nggallery id=67]

Impactul a rupt în două Golful condus de un sibian de 47 de ani.  Din fericire acesta a scăpat cu viaţă fiind investigat acum de medicii de la Urgenţă. Din primele concluzii, acesta a suferit un traumatism cranio cerebral, multiple contuzii toraco abdominale şi este suspect de fracturi.

Şoferiţa şi vărul ei erau în stare de şoc. „Nu mai ştiu ce s-a întâmplat. Veneam spre Sibiu şi dintr-o dată am văzut maşina în faţă. A pus frână dar degeaba. Mai departe nu mai ştiu ce s-a întâmplat” spunea vărul şoferiţei.

 [kaltura-widget wid=”8pdbbf61se” width=”410″ height=”364″ addpermission=”0″ editpermission=”2″ /]

Ultima oră

Participă la discuție

1 Commentariu

  1. ce proasta… cum sa nu observi ca ai masina in fata? cred ca ar trebui anchetat si in sibiu modul in care se obtin permisele de conducere