Pustai îşi îndeamnă jucătorii să joace sâmbătă cu atitudinea avută în meciurile cu Dinamo şi Timişoara

Antrenorul Cristi Pustai nu şi-a ascuns teama faţă de meciul de sâmbătă după amiază, de la ora 15.00, cu Unirea Urziceni, dar crede că Gazul are forţa să treacă de ialomiţenii lui Dan Petrescu. Meciul este în direct în sistem live-text pe oradesibiu.ro.

Tehnicianul Gazului crede că Mediaşul va avea  un meci foarte greu, Urziceniul fiind o echipă ce are o linie de clasament înspăimântătoare în deplasare. Ialomiţenii au în cele 10 jocuri disputate pe terenurile adverse, şase victorii, un egal şi trei înfrângeri, şi acelea venite în ultimele secunde, la Steaua şi Braşov. „Ştim ce ne aşteaptă. Este o echipă care joacă fantastic de grupat, agresiv, disciplinat, cu stil britanic. O echipă pe care o avantajează şi terenul. Eu sper ca şi sâmbătă să fim acea echipă puternică la toate capitolele, o echipă care joacă avântat cân trebuie şi care ştie să şi apere un rezultat” a spus miercuri antrenorul Gazului. Matemiaticianul medieşenilor ştie care este formula câştigătoare pe care Mediaşul trebuie să o aplice la meciul cu Unirea Urziceni. „Toată lumea are nevoie de puncte ca de aer. Vom încerca să desfacem echipa. Şi noi avem altă atitudine, agresivitate. A fost un accident la Galaţi. Eu prevedeam un Gaz mai ordonat în acţiuni, la fel de incisive şi cu o prudenţă mai mare. În etapele 2 şi 3 am demonstrat că nu sunt vorbe în vânt” a mai spus Pustai.

Boaru out, Grilo revine

Înaintea meciului cu echipa pregătită de Dan Petrescu, un singur jucător este indisponibil. Claudiu Boaru are şanse reduse să fie prezent în atacul Gazului la partida cu Unirea, el acuzând o accidentare suferită la Timişoara, etapa trecută.  În schimb revine în lot, Grilo refăcut după problemele avute de pe urma meciului cu Dinamo, de acum două etape. „Boaru nu a facut antremanente în aceste zile. El are contractură dintr-o lovitură, dar s-ar putea să-şi revină până sâmbătă, însă sunt şanse mici să fie recuperat total. Mă bucur că revine Grilo” a explicat tehnicianul Mediaşului.

Ultima oră

Comentariul meu