Baschetbaliştii de la CSU sunt nemulţumiţi că s-au trezit cu noaptea în cap să facă antrenament la Tg Mureş. Vulc crede că Sibiu are şanse la locul doi numai dacă bate tot până la finele returului.


Deplasarea de miercuri după amiază de la Târgu Mureş nu a fost  prea fericită pentru CSU Sibiu. Baschetbaliştii lui Peter Schommers au fost anunţaţi că trebuie să se scoale mai de dimineaţă ca de obicei, deoarece gazdele de la Mureşul le-au programat antrenamentul oficial la ora 8.50, adică exact cu aproape 11 ore înainte de meciul de campionat programat miercuri de la ora 19.45. Directorul executiv al lui CSU, Mircea Vulc spune că este dezamăgit de amabilitatea gazdelor. „Am aflat că ne-au programat aşa de dimineaţă pentru că nu avem loc de ceva antrenamente ale unei echipe de futsal. Când o să vină data viitoare la Sibiu, aşa o să îi tratăm şi noi pe mureşeni. Nu înţeleg de ce se comportă aşa. Sper să îi învingem diseară (n.r. miercuri seară) şi mă aştept la un meci dificil” a declarat Vulc.

Ultima oră

Participă la discuție

1 Commentariu

  1. Echipa asta de futsal e nationala Romaniei care are meciuri de calificare joi, vineri si duminica, si sala e ocupata aproape tot timpul. In rest, MULTUMIM VULC pentru suportul acordat la FRBoschet.