Johnson nu a mai repetat jocul bun făcut cu Mediaşul în etapa trecută

Universitarii sibieni au pierdut la 13 puncte diferenţă, scor 84-71, partida de miercuri seară de la Tg Mureş. Directorul executiv Mircea Vulc crede că jucătorii sunt obosiţi. Sibiul joacă sâmbătă cu Rapid, meciul fiind în direct, în sistem live-text, pe oradesibiu.ro.

Sibiul a mers cap la cap cu Mureşul doar primele 10 minute ale partidei, la capătul cărora scorul a fost 23-23. Baschetbaliştii de la Mureşul au făcut apoi spectacol şi au măturat pe jos cu echipa lui Schomers. Următoarele 10 minute au fost ucigătoare. Gazdele au marcat pe bandă rulantă în timp ce Matthews&co nu au jucat mai nimic. Astfel la jumătatea meciului tabela indica scorul de 48-35, în favoarea mureşenilor. CSU a avut o tresărire de orgoliu în sfertul trei şi cu zece minute înainte de finalul meciului diferenţa dintre cele două echipe era de nouă puncte, scor 68-59 pentru Mureşul Tg Mureş. Impulsionaţi şi de public, Cooley şi McKena au refăcut diferenţa de la pauză de 13 puncte şi au tranşat definitiv victoria în faovarea grupării pentru care evoluează cu scorul de 84-71. La CSU Sibiu cel mai bun marcator a fost Harrison cu 22 de puncte marcate, el fiind urmat de Matthews cu 18 puncte, Calotă 13 puncte, Scott 7 puncte, Brown 6 puncte, Johnson 3 puncte şi Kabengele 2 puncte. Pentru echipa gazdă cele mai multe puncte le-a înscris Cooley. Acesta a marcat 23 de puncte, el fiind urmat de McKenna 17 puncte, Wingale 16 puncte, Pociukonis 11 puncte, Vajda 10 puncte, Jakab 5 puncte şi Pora 2 puncte. Sibiul joacă sâmbătă pe propriul teren cu Rapid Bucureşti, iar apoi din nou miercuri, dispută restanţa cu Energia Rovinari.

Vulc: „Nu mai joacă nimic echipa”

Directorul executiv al lui CSU Sibiu, Mircea Vulc a spus că meciul a fost dominat de la un capăt la celălat de gruparea mureşeană. Vulc crede că Sibiul suferă din plin la capitolul pregătire fizică. „Mureşul a condus tot timpul şi ne-au bătut meritat cu 84-71. Din păcate, ca să câştigăm mai trebuia să jucăm şi noi bine în acest meci. Sunt prea supărat ca să mai trag vreo concluzie Nu ştiu ce să zic. Poate e nevoie de o pauză de 2-3 zile coroborată cu pregătire fizică, dasr din păcate pentru că jucăm tot miercuri şi sâmbătă nu prea mai avem când să facem şi asta. Asta e! Mai vedem! Nu ştiu ce vom face” a spus dezamăgit imediat după meci, Mircea Vulc.

REZULTATE etapa a 27-a:

CSU Braşov – „U” Craiova 86-82

CSU Ploieşti – CS Otopeni 78-75

BC Târgovişte – CSM Oradea 75-70

Mobitelco Cluj – ELBA 79-80

Dinamo – Energia Rovinari 76-62

Rapid – Gaz Metan Mediaş 61-104

Ultima oră

Participă la discuție

4 Commentarii

  1. n-avem echipa, n-avem valoare si din pacate numai jocul rezultatelor ne ajuta sa mai inaintam in clasament. pacat dar nu cred ca trecem mai mult de un tur in play off

  2. nostradamus ai inteles gresit gestul, noi nu ne-am intors spatele publicului muresan le-am intors spatele mercenarilor alora din teren care au venit la sibiu doar pentru statistica(si nici aia nu o mai fac) si pt ca au fost refuzati de toata lumea..ei nu merita sa poarte tricoul galben albastru..

  3. Prietene, nu am fost la meci dar te asigur ca galeria sibiana a intors spatele propriei echipe care din cate am inteles nu au jucat nimic, nu publicului. Sper sa nu se inteleaga gresit, aceasta este o metoda de protest care a mai fost folosita chiar si la voi in sala de galeria sibiana acum 2 sezoane cand CSU Sibiu a pierdut acolo un meci…inca odata a fost doar o metoda de protest si a fost adresata echipei oaspete, CSU Sibiu, NU publicului muresean 🙂

  4. duelul galeriilor a fost impecabil,a fost un spectacol pe cinste….pacat de gestul galeriei sibiene din ultimul minut de joc cand au intors spate publicului muresean…a fost o lipsa totala de respect.