Aflat  pentru câteva ore în Sibiu, contracandidatul fostului premier, la şefia PNL-ului, Crin Antonescu, a mărturisit că indiferent de rezultat va rămâne „coleg” cu Călin Popescu Tăriceanu.

Omul care îl poate înlocui pe Călin Popescu Tăriceanula conducerea PNL a trecut şi pe la liberalii sibieni, ca să îi convingă să îl voteze la alegerile din cadrul congresului care începe săptămâna aceasta. Crin Antonescu spune că nu are emoţii înainte de ziua în care se va vota cine va conduce pe viitor mişcarea liberală din România.

Care este atmosfera, înainte cu câteva zile de congres?

Crin Antonescu: Am intrat în linie dreaptă. E o atmosfera relaxată, chiar dacă este o competiţie. Greul va începe abia a doua zi după congres.

Ce îi transmiteţi colegului dumneavoastră de partid, Călin Popescu Tăriceanu, care este şi contracandidat la alegerile de la PNL?

C.A.: Nu am nimic  să îi transmit contracandidatului meu decât ceea ce ştie deja, şi anume că, din a doua zi după congres vom continua, cum din punctul meu de vedere nu am încetat niciodată, să fim colegi şi să muncim împreuna.

Ce veţi aduce nou în partid,  dacă veţi câştiga şefia PNL?

C.A.: Voi venii cu personalitatea mea, cu convingerile mele, cu statorniciile mele, cu încrederea mea că România are nevoie în acest moment de un partid de centru dreapta, cu adevărat puternic şi cu o deschidere către lumea din afara lumii politice, de care cred că este nevoie pentru cetăţenii pe care îi reprezentăm.

Ultima oră

Comentariul meu