Peste 100 de motociclişti vor participa la prima etapă naţională de motocross, ce se va desfăşura pe circuitul de la Copşa-Mică în data de 29 martie.

Deschiderea anului competiţional 2009 la Motocross va avea loc la Copşa Mică, acolo unde clubul sportiv Moto-Sport Xtreme în colaborare cu Federaţia Română de Motociclism, Primăria Copşa-Mică, Direcţia Municipală pentru Cultură, Sport, Turism şi Tineret Mediaş organizează în data de 29 martie 2009,  prima etapă naţională de motocross. Competiţia va avea la startul ei, peste 100 de sportivi de la motocluburile afiliate la Federaţia Română de Motociclism. În 28 martie vor avea loc sesiunile de antrenament şi calificările oficiale. Cel mai probabil ca şi anul trecut, sportivii vor oferi publicului un show inedit prin întrecerile şi săriturile spectaculoase la trambuline.

Competiţia se va desfăşura pe mai multe clase, începând cu 50 centimetri cubi automat şi clasa MX2, unde sportivii vor alerga pe motociclete de 450 centrimetrii cubi, în patru timpi. „Desfăşurate pe teren accidentat, aceste competiţii sunt foarte spectaculoase atât pentru sportivi cât şi pentru spectatori şi telespectatori ceea ce a făcut ca numărul practicanţilor şi simpatizanţilor acestui sport să fie în continuă creştere. Ajunsă la a 4-a ediţie, împreună cu colaboratorii, partenerii, sponsorii şi susţinătorii acestui sport dorim ca organizarea anuală a unei etape de motocross şi a unei etape de Enduro-Cross să devină o tradiţie” se arată într-un comunicat al Direcţiei Municipale pentru Cultură, Sport, Turism şi Tineret Mediaş.

Ultima oră

Comentariul meu