Bud sare la cap

Fotbaliştii medieşeni au reuşit din nou să scoată un rezultat bun în faţa uneia dintre echipele care emit pretenţii la câştigarea campionatului.


Elevii lui Cristi Pustai au remizat, 0-0, cu echipa lui Alexandru Curtean şi au ajuns la cota 17 puncte în clasamentul ligii 1, la patru puncte în spatele grupării de pe locul 14, Pandurii Tg Jiu. Chiar dacă timişorenii au dominat partida şi gaziştii puteau da lovitura, mai ales pe final, când Bud a ratat singur cu portarul Pantilimon, cea mai mare ocazie a meciului. Medieşenii vor juca etapa viitoare, sâmbătă, pe teren propriu, cu Urziceniul lui Dan Petrescu, partida fiind în direct în sistem live-text pe oradesibiu.ro.

Cindrea: „Sunt mulţumit de punctul smuls la Poli”

Prezent la meciul de pe Bega, preşedintele Corin Emil Cindrea, era foarte mulţumit de faptul că gruparea gazistă a reuşit un egal cu Poli Timişoara. Cindrea spune că cel mai probabil punctul smuls la Timişoara va avea parte de un bonus mai mare de 350 de euro. „A fost un meci deschis oricărui rezultat. Şi noi puteam învinge, dar şi Poli a avut ocazii de gol. Puteam să şi marcăm, dacă era puţin mai multă atenţie la finalizare, dar până la urmă am scos un punct la Timişoara şi asta ne mulţumeşte. Ne gândim să plătim acest egal cu un bonus în plus” a spus Cindrea, pentru oradesibiu.ro.

Pustai: „Sunt un antrenor fericit”

La finalul meciului, antrenorul Mediaşului nu şi-a ascuns satisfacţia de a scoate un punct, în fieful unei echipe de top din România. Pustai spune însă că îşi doreşte ca Timişoara să câştige campionatul şi le-a cerut bănăţenilor să aibă răbdare cu Curtean. „Aveţi în faţă un antrenor fericit, am câştigat un punct în deplasare, dar îmi pare rău că l-am câştigat aici, pentru că Poli Timişţoara este o echipă din zona noastră şi mi-aş dori să câştige campionatul. Aş fi preferat să câştigăm meciul de acasă cu Farul din tur şi să fi pierdut meciurile cu Dinamo şi Poli. Aş fi avut trei puncte, nu două.  Legat de Curtean, mă bucur că la 21 de ani nu a făcut pasul spre Bucureşti şi că a venit la Timişoara. Cu timpul, veţi vedea că este un jucător foarte bun, chiar dacă încă nu a convins” a spus după meci tehnicianul medieşenilor.

[nggallery id=62]

Paul Pârvulescu: „Pârvulescu, nu sunt noul Curtean”

Revelaţia începutului de retur la medieşeni, Paul Pârvulescu a spus după meciul de la Timişoara că Mediaşul a meritat un punct pe Bega. „A fost un meci foarte greu, ne-am bătut pentru fiecare minge. Cred că am meritat să obţinem un punct. Dacă continuăm să jucăm tot aşa de bine, cu ambiţia şi dăruirea ce am avut-o astăzi şi la jocul cu Dinamo, cu siguranţă ne salvăm. Eu sunt Paul Pârvulescu, nu sunt noul Curtean.” a spus acesta.

Cosmin Vâtcă: „Fiecare punct contează”

Fostul portar al Galaţiului şi împrumutat de Steaua la Mediaş, Cosmin Vâtcă crede că Mediaşul a obţinut un punct preţios cu Timişoara. Vâtcă speră să scape cu Mediaşul de la retrogradarea în liga a II-a. „Un meci foarte greu, ne aşteptam la asta, dar am încercat tot posibilul să scoatem cât mai mult din meciul acesta. Nu ne-am gândit la nimeni, ne-am gândit la jocul nostru şi mă bucur foarte mult că am scos un rezultat foarte bun pentru noi. Încercăm să ne salvăm, fiecare punct contează. Poli şi Dinamo sunt acolo sus amândouă sunt foarte bune. Acum sunt la Gaz Metan, voi da totul pentru Gaz Metan până la vară, din vară vom vedea. Nu cred că a contat foarte mult lipsa lui Alexa, avea cine să-l înlocuiască, sunt jucători foarte buni.” a opinat Vâtcă.

Ultima oră

Participă la discuție

1 Commentariu

  1. BRAVO felicitari pentru cele doua egaluri tinetio tot asa si nu veti retrograda 2-0 cu urzicezi