Mijlocaşul Ovidiu Hoban spune că va fi cu ochii ca pe butelie pe fostul coechipier Curtean, dacă acesta va juca în meciul de mâine de la Timişoara dintre Poli şi Gaz Metan. Medieşenii au promişi 1300 de euro dacă bat din nou gruparea bănăţeană.

Partida de sâmbătă de la ora 18.00, dintre Poli Timişoara şi Gaz Metan Mediaş are un caracter aparte şi pentru că este prima în care gaziştii dau nas în nas cu fostul coechipier Alex Curtean, acum în postura de adversar pe terenul de fotbal. În ciuda faptului că acesta a plecat la Poli, fotbaliştii medieşeni spun că relaţiile de prietenie au rămas strânse în continuare. Fost coleg la mijlocul terenului şi prieten bun în afara gazonului, Ovidiu Hoban, spune că la intrarea în teren va uita de amiciţie. Hoban a mărturisit că a vorbit cu Curtean la telefon despre partida de sâmbătă şi i-a transmis acestuia să îşi ia gândul că va da gol. „Am vorbit şi când a plecat de la Mediaş, dar şi zilele astea la telefon partida directă a fost subiect de discuţie. E clar că şi el ne-a tachinat pe toţi. Sigur că nici eu nu m-am lăsat mai prejos şi l-am şicanat puţin, ca buni prieteni ce suntem. E normal să vorbim despre aşa ceva, pentru că prieteniile nu se rup aşa uşor. Cu toţii ne-am bucurat pentru  Curtean că a ajuns la Timişoara. I-am spus la telefon că avem pregătite câteva surprize speciale pentru el. Personal i-am transmis că o să îi pun cât mai multe probleme dacă o să trebuiască să fiu eu cel care să îl aibă în sarcină şi să îi fie clar că nu dă nicun gol” a mărturisit Hoban

Speră la puncte

Meciul bun făcut cu Poli Timişoara în tur, dar şi jocul de calitate prestat etapa trecută în faţa primei clasate în liga 1, Dinamo Bucureşti, îi fac pe fotbaliştii lui Pustai să viseze la puncte în meciul de sâmbătă. „Dacă vom juca aşa cum am făcut-o cu Dinamo atunci avem şanse să luăm puncte. Meciul va I însă unul mai dificil cu Timişoara, pentru că ei joacă mai bine decât dinamoviştii în aceste momente. Sigur că vor să se răzbune după ce i-am învins cu 5-1 în tur, dar nu mergem să ne predăm” a mai spus Hoban.

Ultima oră

Comentariul meu