Zeci de politicieni locali, dar şi oameni de afaceri au participat la numerea pe funcţie a noului suprefect Amalia Cindrea. Deputatul Ioan Cindrea a fost în primul rând la numirea soţiei sale în locul lui Marin Crăciun. Şi liberalii au fost reprezentaţi de deputatul Mircea Cazan.

Instalarea în scaunul de suprefect al Sibiului a soţiei liderului PSD, Ioan Cindrea a fost organizată cu mare fast de către actuala cualiţie PDL-PSD. Prefectul Constantin Trihenea a fost maestru de ceremonii şi primul care a felicitat-o pe Amalia Cindrea pentru noua funcţie pe care o va ocupa. După ce s-au citit dispoziţiile Guvernului prin care Marin Crăciun era promovat la gradul de inspector guvernamental , iar Amlia Cindrea a fost numită pe funcţia de suprefect, aceasta din urmă a ţinut un mic discurs asistenţei prezentându-şi o parte din intenţiile şi planurile sale. „Voi acorda importanţa cuvenită tuturor instituţiilor deconcentrate, dar o atenţie specială celor care au implicaţii directe asupra protecţiei sociale a sibienilor. În aceste momente, doresc să transmit un mesaj primarilor din judeţul Sibiu, pe care îi asigur că vor găsi la mine, în calitate de subprefect, uşa deschisă pentru susţinerea tuturor demersurilor comunităţilor pe care le reprezintă, bineînţeles în cadrul legalităţii.” a spus printre altele Amalia Cindrea, care la final a ciocnit o cupă de şampanie cu cei prezenţi la ceremonie, după ce a primit mai multe buchete de flori din partea acestora.

[nggallery id=58]

Asistenţă plină de VIP-uri

Numirea Amaliei Cindrea a atras la prefectură mai multe personalităţi ale vieţii politice locale şi afacerişti sau şefi ai unor importante instituţii judeţene. Deputatul liberal Mircea Cazan, colegul său din parlament, Cornel Ştirbeţ, patronul policilinici Polisano, Ilie Vonica, PSD-istul Gheorghe Suditu, senatorul Ion Ariton, fostul parlamentar Nicolae Nan, afaceristul Ilie Carabulea, primarul comunei Şelimbăr, Daniel Maricuţa, directorul ITM Sibiu, Francisc Torok, directorul liceului Octavian Goga, Constantin Catrina,  precum şi Ioan Maniţiu, şef al DSV Sibiu, au ciocnit şi ei câte un pahar de şampanie cu noul suprefect, Amalia Cindrea.

[kaltura-widget wid=”3dtr8zmodw” width=”410″ height=”364″ addpermission=”0″ editpermission=”2″ /]

Ultima oră

Participă la discuție

3 Commentarii

  1. da, bai, chiar ca suntem prosti. si cand il mai vad si pe ranjitul ala de trihenea, care facea pe opozantul la psd in toti anii trecuti, chiar ca mi se face o scarba totala. am belit-o, pe bune…

  2. Ce prosti sunt sibienii si cei din presa care nu taxeaza astfel de mizerii. El deputat, ea subprefect, toti pe banul public ! RUSINE, ba porci si scroafe!