Klaus Johannis s-a întâlnit luna trecută cu fostul premier Călin Popescu Tăriceanu şi au discutat şi despre alegerile prezidenţiale din toamnă. Johannis spune că nu îşi doreşte să candideze la preşedinţie.

Vehicularea numelului său pe lista posibililor candidaţi susţinuţi de Partidul Naţional Liberal, pentru prezidenţialele din toamna acestui an, a fost explicată chiar de primarul Sibiului. Johannis spune că a avut o întrevedere cu fostul premier, Călin Popescu Tăriceanu şi printre altele s-a discutat şi acest subiect. „Am discutat cu domnia sa mai multe subiecte. Am abordat la nivel general şi subiectul legat de alegerile prezidenţiale. Deocamdată nu mi s-a propus nimic, dar dacă mi s-ar propune aş discuta despre acest lucru” a mărturisit Johannis. Acesta a fost destul de clar în privinţa intenţiilor sale spunând că „nu îmi doresc să candidez”. Edilul şef crede că vehicularea numelui său pe lista posibililor viitori candidaţi este în folosul Sibiului. „Personal sunt onorat de aceste discuţii. Este un lucru foarte bun pentru Sibiu” a mai spus Johannis

Ultima oră

Participă la discuție

1 Commentariu

  1. Curaj domnule Johannis ! sunt sigura ca ati avea succes la alegerile prezidentiale !! Asa poate nu ne mai face nimeni „PROVINCIALI ” dupa ce capitala Romaniei o sa fie SIBIUL !!