Palace Resort&SPA se transformă în Hilton, la mijlocul lunii aprilie. O comisie a reprezentaţilor Hilton din Africa de Sud şi Anglia, ajunge în această lună la Sibiu.


Sibiul va avea în mai puţin de două luni încă un hotel de top. Omul de afaceri sibian Nicolae Minea a fixat cu aproximaţie data la care va inaugura primul hotel de 5 stele din oraş. După ce a primit acordul de franciză şi a investit peste 30 de milioane de euro pentru a transforma Palace Hotel în Hilton, Minea spune că totul este o chestiune de zile şi că practic în momentul de faţă se lucrează la hârtii. „Suntem în toi cu lucrul la acte. Eu zic că în aproximativ o lună de zile vom inaugura Hilton Sibiu. Cel mai probabil în aprilie se va întâmpla lucrul acesta” a explicat Minea. Până sfârşitul lui martie, la Sibiu va ateriza şi o echipă de specialişti sin cadrul companiei care deţine brandul Hilton, din Africa de Sud şi Anglia, care vor decide alături de Minea, când va fi inaugurat exact hotelul. „Vom stabili de comun acord cu această comisie ziua exactă în care se va deschide noul hotel Hilton, din Sibiu. Noi suntem pregătiţi pentru un astfel de eveniment” a mărturisit Nicolae Minea.

Luxul de 5 stele

Viitorul hotel Hilton Sibiu are un centru Spa, ce se întinde pe o suprafaţă de peste 1500 de metri pătraţi,  are o piscina interioară, sală de fitness, sauna, mai multe camere de terapie corporală, dar şi un coafor. Capacitatea hotelului este de 115 camere de lux, iar clienţii vor avea la dispoziţie un număr de patru restaurante, precum şi cinci săli de conferinţe şi un bar. O noutate pentru Sibiu o reprezintă şi „Grand Ballroom”, o sală de conferinţe care are o capacitate de peste 1000 de locuri.

Ultima oră

Comentariul meu