Adi Breazu, fratele celui mai cunoscut şofer de TIR din România, cel care a arătat lumii întregi că un autotren se poate conduce şi ţopăind la volan recunoaşte că el şi Iulian au exagerat cu gluma.

Scandalul a început după ce pe You Tube a început să circule clipul în care sibianul din Tălmaciu dansa de mama focului şi cânta la volanul unui tir, pe o autostradă din străinătate.  Apariţia filmului pe Internet, de unde a fost preluat apoi de televiziuni l-a afectat serios pe actorul principal al filmării, Iulian Breazuzis şi Tarzan. Fratele acestuia, Adi, cel care l-a filmat, spune că nu ştie cum a ajuns filmuleţul pe Internet dar admite că au exagerat cu gluma.

Cei doi sunt originari din Tălmaciu, iar Iulian stă într-un apartament, la ultimul etaj al unui bloc din oraşel, fiind luni plecat în cursă. „Eu am făcut acel film. Nu ştiu cine l-a difuzat pe internet. Nu ştiu cum a ajuns acolo. Cred că am exagerat. Şi eu şi fratele meu recunoaştem că am exagerat. Amândoi suntem şoferi profesionişti şi nu trebuia să facem lucrul acesta. Sincer eram bucuroşi că ne întoarcem acasă după atâtea zile plecate din ţară şi primisem un telefon de acasă că tatăl nostru care suferise o operaţie destul de gravă la plămâni, era în afara pericolului” a explicat fratele lui Tarzan, Adi Breazu.

 

Ultima oră

Comentariul meu