Cei patru stripperi de la Touch Boys le-au alungat toate inhibiţiile celor câteva zeci de tinere care au petrecut seara de 8 martie în clubul La Strada. Deşi a fost duminică, petrecerea s-a întins până târziu după miezul nopţii.

Seara a început timid, cu tinerele stând liniştite la mesele rezervate din timp. Doar poveşti la câte un cocktail. Atmosfera a început să se încingă în jurul orei 23, pentru că toată lumea aştepta deja surpriza serii, show-ul stripperilor din trupa Touch Boys, din Braşov. Apariţia celor patru băieţi, printre care şi un student la teologie,  a isterizat toate femeile din club. În ţipetele petrecăreţelor, stripperii acoperiţi de nişte pelerine argintii au început spectacolul pe coloana sonoră din Kill Bill…”Bang Bang, you shot me down, bang bang..”. Pe melodia lui Joe Cocker, „You can leave your hat on” fetele au explodat şi au smuls hainele de pe stripperi, care au rămas în final doar în bocanci şi tanga, unul dintre ei renunţând chiar şi la acest minuscul accesoriu textil. Ce a urmat vă invităm să vedeţi în galeria foto.

[nggallery id=55]

Ultima oră

Participă la discuție

7 Commentarii

  1. Fetele astea sunt definitia curvei virgine. Au scapat si ele din jugul prietenului / sotului si acum se vor si cu pubipla in pibizda si cu onoarea nepatata… „Sunt domnisoara, te rog!”

  2. nu cred ca trebuia sa postati foto…puteti distruge famili…felicitari ca pretenul tau e intelegator si desghetat

  3. si care e problema ca se vad domnisoarele in poze? ce reiese asa grav din ele infara de faptul ca s-au distrat??? in toate cluburile se intampla la fel so what?!
    din cate stiu eu e un loc public si oricine are voie sa puna poze pe orice site vrea el.
    si eu sunt in una din poze si le-a vazut si prietenul meu. n-am nimic de ascuns.

  4. show-ul a fost total.. cat despre ce zice mutra asta de sus.. draga daca ai ceva de ascuns ce ai cautat intr-un astfel de loc public 🙂

  5. poate ar fi fost cel mai indicat ca in ciuda faptului ca a fost un show pentru femei consider ca postarea unor fotografii ar trebui sa fie mai intai cu acordul doamnelor,domnisoarelor care au fost in Clubul „La Strada”.Si multe persoane ar aprecia sa fi dat dovada de discretie.Un lucru este sa publicati evenimentul in sine si alta este sa faceti publica viata unor persoane de la care nu aveti aprobare…bafta in continuare.

  6. A fost o noapte incendiara……toata lumea s-a distrat si s-a simtit supper.
    Clubul „La Strada” a organizat o petrecere pe cinste si de neuitat.Felicitari.