Campania „ Salvează o viaţă de câine. Adoptă!” a celor de la „Animal Life” a avut succes şi trei căţei au fost adoptaţi.

Zece câini fără stăpân, salvaţi de pe stradă de membrii Asociaţiei „Animal Life”, au fost vedetele Pieţei mari, sâmbătă în jurul prânzului. Pentru a nu tulbura cu nimic liniştea oraşului, câinii s-au aflat pe durata acţiunii într-un ţarc, unde toţi sibienii au avut însă acces, pentru a-i vedea şi a se juca cu ei. Zeci de copii, dar şi oameni în vârstă s-au oprit preţ de câteva minute pentru a se juca cu patrupedele.

Trei adopţii

În afară de cei care s-au oprit să îi admire s-au să se joace cu ei, au fost şi trei sibieni care au decis să ia câte un căţel acasă. “O să îl duc la părinţii mei la Avrig, pentru că noi am avut mereu câine la ţară. Ultima dată, am avut un câine-lup care însă a murit de bătrâneţe. Acum, acest frumos îi va lua locul”, ne-a spus Codruţa Şebeşan, care a adoptat unul dintre căţei.

Membrii organizaţiei au spus că următoarea campanie va fi în prima sâmbătă din luna aprilie, iar din vară vor fi organizate din două în două săptămâni.

Ultima oră

Comentariul meu