Peste 2000 de spectatori sunt prezenţi în Sala Transilvania din Sibiu, la prima partidă a zilei de duminică. Printre aceştia se află şi fosta gimnastă Steliana Nistor, afaceristul Ion Ţiriac, sau fostul preşedinte al Federaţiei Române de Tenis, Ilie Năstase.

Update. ORA 13.40

Toată sala a intonat imnul României, la scorul de 2-2. Hănescu a condus cu 2-0, dar Trusov a revenit spectaculos. Vedeţi VIDEO cu imnul cântat de spectatorii din sala Transilvania.


Victoria de ieri a cuplului Copil – Tecău, a reaprins speranţa atât în tabăra românilor, cât şi în sufletele suporterilor echipei naţionale de Cupa Davis. Cu o oră înainte de începerea primului meci de duminică dintre Hănescu şi Trusunov, scaunele din Sala Transilvania au fost deja ocupate de spectatori. Intrarea în arenă a tenismenului Victor Hănescu a fost primită cu ropote de aplauze şi scandări de încurajare. La meci au sosit foarte devreme şi legendele tenisului românesc, Ilie Năstase şi Ion Ţiriac, care au luat loc într-o lojă unde mai stă actorul Ion Besoiu, senatorul Ion Ariton, alături de soţie şi fiica cea mică şi vicepreşedintele Consiliului Judeţean, Constantin Şovăială. În tribune asistă la partidă şi fosta gimnastă sibiancă, Steliana Nistor, fostul preşedinte al CJ Sibiu, Nicolae Nan, rectorul Facultăţii de Educaţie Fizică din Sibiu, Dionisie Turcu, fostul director Transgaz Mediaş, Florin Muntean, dar şi câţiva baschetbalişti de la Gaz Metan Mediaş şi Csu Sibiu. Galeria grupării sibiene de baschet CSU, este din nou la înălţime întreţinând atmosfera în tribune.

Oradesibiu.ro vă va ţine la curent cu rezultatele de azi, declaraţii imediat de după meciuri şi fotografii din timpul disputării ultimelor două partide, din Cupa Davis dintre România şi Rusia, de la Sibiu.

[nggallery id=53]

[kaltura-widget wid=”k5y5xpiofw” width=”410″ height=”364″ addpermission=”0″ editpermission=”2″ /]

Ultima oră

Comentariul meu