Căpitanul nejucător al României a recunoscut faptul că ruşii au fost mai buni în primele două meciuri dintre România şi Rusia. Pavel este tentat să facă schimbări în echipa de dublu care joacă un meci crucial sâmbătă de la ora 13.00.

Rusia conduce cu 2-o după ce şi Safin şi Iujnîi au învins cu 3-0 pe Crivoi şi respectiv Hănescu.

Declaraţii după meciul Hănescu – Iujnîi

Andrei Pavel – căpitan nejucător România

„Crivoi a jucat foarte bine, dar i-a lipsit puţin încrederea că poate să câştige. Nu sunt supărat pe Victor Hănescu, pentru că nu am de ce. Iujnîi a fost într-o formă excelentă şi practic lui i-a ieşit totul. Din păcate este 2-0 pentru Rusia, dar trebuie să ne jucăm şansa mâine la dublu. Este posibil ca acolo să fac o schimbare. Mai vedem până mâine”.

Victor Hănescu – jucător România

„La Doha unde l-am bătut acum două luni, Iujnîi nu a dat nici 50 la sută din cât a arătat azi. Din păcate m-a dominat şi deşi am încercat să îi speculez reverul mai slab, dar nu am reuşit prea multe. Dacă m-i se va cere de către Andrei Pavel să joc la dublu atunci voi juca. Atât am putut azi”
Mihail Iujnîi – jucător Rusia

„Hănescu m-a bătut acum două luni pentru că am jucat foarte prost atunci. Cupa Davis este altceva. Am fost mult mai concentrat şi mai motivat. Dacă tratam superficial lucrurile riscam să fim bătuţi. Ne era mult mai uşor dacă jucam acasă în Rusia. Nu cred că Rusia se poate vedea deja câştigătoare. Ne mai trebuie un punct şi sper ca sâmbătă colegii de la dublu să îl câştige”

Ultima oră

Participă la discuție

2 Commentarii

  1. asa este…nu avem putere sa ne batem pentru grupa mondiala.cat despre organizare ….ca anu trecut.se pare ca numai pentru unii conteaza tenisul.pentru oamenii de rand care si-ar fii dorit sa fie la meci nu.oricum nu trebuia sub nici o forma sa se desfasoara meciu la sibiu tinand cont ca nu avem sala pentru asa ceva(nici 2000 de locuri)…total dezamagit:((

  2. n-avem fata de grupa mondiala, asta este realitatea. depinde cu cine jucam la baraj dar cred ca in euro-africana este locul nostru. nu mai vine nimic din urma din pacate.