Fanii au luat cu asalt autocarul lui Dinamo

Dinamoviştii au fost aşteptaţi la Mediaş de aproape 500 de fani, la un magazin de telefonie mobilă din Piaţa Ferdinand. Partida dintre Gaz Metan şi Dinamo va fi  în direct pe oradesibiu.ro în sistem live-text, sâmbătă de la ora 15.00.

Revenirea unei echipe de top din România la Mediaş, după mai bine de 8 ani de aşteptare a fost un eveniment mare pentru microbiştii locului.

Cosmin Moti, fundaş central al dinamoviştilor, a respectat obiceiul

După ce joi biletele pentru meciul cu Dinamo s-au vândut ca pâinea caldă, vineri, la sosirea câinilor roşii în Mediaş, fanii medieşeni s-au strâns în centrul oraşului. S-a dat vestea că dinamoviştii urmau să  inaugureze un magazin al unei firme de telefonie mobilă, sponsor al Dinamo. În momentul în care autocarul cu fotbaliştii a ajuns în Piaţa Ferdinand, peste 500 de fani l-au luat cu asalt. Tamaş şi Zicu au fost cei mai solicitaţi la autografe şi fotografii. „Mă bucur că suntem iubiţi şi aici la Mediaş. Nu ne aşteptam la o astfel de primire” a mărturisit Rednic. Dinamo joacă sâmbătă pe municipalul medieşean cu medieşenii lui Cristi Pustai, care spun că vor căuta surpriza în faţa liderului ligii 1 la fotbal.

Înainte de a merge la Mediaş, dinamoviştii au fostsă se cazeze la Bazna, unde au fost aşteptaţi cu cu pâine şi sare de primarul din localitate.

Ultima oră

Participă la discuție

1 Commentariu

  1. Bai Dragos dar tare mincinos mai esti!In prosport spui ca au fost 2.000 de fani,iar aici zici ca mai putin de 500.Umbli doar cu cioara vopsita,doar asa stii sa te impui in mass-media