Victor Crivoi şi Marat Safin deschid balul la întâlnirea de Cupa Davis dintre România şi Rusia, care începe vineri la ora 12.00 în sala Transilvania.

În prezenţa a zeci de jurnalişti români şi ruşi, un oficial al Federaţiei Internaţionale a efectuat tragerea la sorţi a partidelor de Cupa Davis, a efectuat, sub ochii componenţilor echipelor României şi Rusiei, tragerea la sorţii a partidelor dintre cele două echipe. Astfel în prima zi, vineri, de la ora 12.00 Marat Safin va primii replica românului Cristi Crivoi, pentru ca apoi, Victor Hănescu să dea piept cu rusul Mihail Iujnîi. Sâmbătă la dublu, joacă Marius Copil/Horia Tecău împotriva lui Teimuraz Gabaşvili/Dmitri Tursunov. În fine în ultima zi Hănescu şi Safin joacă primii, iar Iujnîi şi Crivoi dispută ultimul meci dintre România şi Rusia. Referitor la tragerea sorţi, românii au mărturisit că este una favorabilă lor. „Eu mă bucur că Hănescu va juca în al doilea meci pentru că are experienţă şi poate face faţă unui joc cu miză mai mare. Pentru Crivoi este bine că joacă primul, pentru că scapă de tracul emoţiilor” a mărturisit Pavel. De partea cealaltă vedeta ruşilor Marat Safin a declarat că ar fi vrut să nu fie el cel care va evolua în prima partidă, dar nu a avut noroc. „Nu îmi place să joc primul, dar pe de altă parte abia aştept să intrăm pe teren şi să începem partidele. Cred că toţi aşteptăm asta” a mărturisit acesta.

Vedeţi mai jos VIDEO cu tragerea la sorţi a partidelor şi ce au spus tenismenii români imediat după aflarea ordinii de disputare a partidelor.

[kaltura-widget wid=”o3vfv29upc” width=”410″ height=”364″ addpermission=”0″ editpermission=”2″ /]

Ultima oră

Comentariul meu