Jucătorii şi conducerea echipei au stat faţă în faţă la o şedinţă de analiză a rezultatelor slabe din ultimele partide. Schomers a fost contestat de o parte din conducerea clubului, dar Vulc s-a opus schimbării antrenorului adus de el în urmă cu aproape doi ani.

Evoluţiile ruşinoase din ultimele două partide şi înfrângerile şi mai ruşionase suferite în faţa Piteştiului şi Braşovului nu au fost uşor trecute cu vederea de clubul CSU Sibiu. Zilele trecute, antrenorii, jucătorii şi tot staful din conducerea echipei s-au întâlnit şi au analizat situaţia creeată, pentru a găsi soluţii ca CSU să iasă dintr-o criză fără precedent în ultimii ani. Directorul executiv al lui CSU, Mircea Vulc a explicat că a fost o discuţie deschisă la capătul căreia s-au tras anumite concluzii. Vulc spune că s-a găsit şi motivul care a făcut ca Sibiu să piardă categoric meciurile cu Piteştiul şi Braşovul. „Am avut o discuţie în care am analizat ultimele evoluţii. Poate că pregătirea nu a fost una prea bună, dar nici Schomers nu a avut la dispoziţie toţi jucătorii din cauza accidentărilor. Am discutat cu toţii şi s-a decis că trebuie făcut un atac mai bun, pentru că din păcate nu merge deloc atacul împotriva unei apărări zonă” a explicat Vulc. Jucătorii au cerut şi ei clemenţă spunând că vor redresa corabia în următoarele partide. Oficialul lui CSU crede că Sibiu poate aspira în continuare la locul doi. „Sper să ne revenim. Şanse la locul secund, în acest moment, sunt destule” a mai opinat cel care a adus Sibiului în vitrină sungurele tilturi de campioană naţională.

Schomers contestat. Vulc se opune

La şedinţa avută loc zilele trecute unii membrii din conducerea echipei au pus şi problema unei posibile schimbări a lui Peter Schomers din funcţia de antrenor principal al lui CSU Sibiu. Mircea Vulc spune că s-a opus vehement schimbării antrenorului şi că Schomers rămâne la echipă în continuare. „Eu personal m-am opus şi mă voi opune în continuare unei astfel de idei. Nu suntem ca Gigi Becali să schimbăm antrenorii aşa pe bandă rulantă. Schomers a început o muncă şi trebuie lăsat să o ducă la bun sfârşit. Peter are tot sprijinul în continuare şi trebuie să fim uniţi pentru ca CSU să îşi revină” a mai spus Vulc.

Ultima oră

Participă la discuție

3 Commentarii

  1. pentru a găsi soluţii ca CSU să iasă dintr-o criză fără precedent în ultimii ani. !!! Ha ha ha ha…ce inseamna criza pentru tine mai baiatule ??? Auzi criza fara precedent …criza a fost cand am terminat pe locul 8 si cand jucaotori avea restante de cate 3 luni. Esti pe langa…tu chiar nu vezi ce texte scrii. ??

  2. ar fi cea mai cretina „miscare” din partea clublui sa-l schimbe pe Schomers L-)