Tenismenii români au stat la poveşti pe net cu zeci de sibieni despre meciurile din weekend şi despre scandalul biletelor.

Andrei Pavel şi alţi doi dintre tenismenii echipei României pentru meciul de Cupa Davis cu Rusia de la Sibiu au acceptat invitaţia Asociaţiei „Al şaselea jucător” de a sta pe chat cu fanii sibieni ai tenisului. Aseară, la ora 19.00, cu o punctualitate germană, căpitanul nejucător al României, Andrei Pavel a coborât primul în holul hotelului Împăratul Romanilor şi s-a aşezat la calculator pentru a povesti cu zecile de sibieni logaţi pentru o discuţie deschisă cu „Cneazul”, Gabriel Trifu şi Marius Copil.


Tatăl lui Pavel era să nu prindă bilete

Pavel a mărturisit că şi el este puţin dezamăgit de maniera în care s-au vândut biletele şi a făcut o dezvăluire şocantă pentru cei logaţi on-line. „Ştiu că sunteţi supăraţi. Vă mărturisesc că şi tatăl meu a stat la coadă şi abia a reuşit cu mari emoţii să cumpere două bilete pentru meciurile de vineri, sâmbătă şi duminică. Sper să treceţi peste această problemă şi să fiţi  cu sufletul alături de mine şi de băieţi” le-a transmis Pavel.

„Cneazul” a mai spus apoi că are emoţii pentru că acum stă pe margine ca antrenor şi că anul trecut i-au dat lacrimile la meciurile jucate cu Franţa tot la Sibiu. „Anul trecut la Sibiu am simţit cea mai frumoasa atmosferă de când joc eu în Cupa Davis. Atunci când am ieşit de pe teren, iar lumea m-a aplaudat două minute în continuu, a fost foarte emoţionant pentru mine” a mărturisit acesta. După aproximativ 40 de minute, Pavel a predat ştafeta lui Marius Copil şi unui din ajutoarele sale, Gabriel Trifu. Copil a fost uimit să vadă că tenisul are atâţia fani şi la Sibiu şi le-a mărturist acestora, pe chat că este nerăbdător să joace cu ruşii. „Sunt în mare formă şi sper să joc şi să nu vă dezamăgesc. Anul trecut mi-a plăcut mult publicul sibian, iar anul acesta sper să fie şi mai bun” a spus acesta. După aproximativ 30 de minute, spre dezamăgirea celor de pe chat, componenţii echipei României s-au retras în camerele de hotel. „Avem antrenamente dimineaţa şi vrem să ne pregătim bine ca să îi batem pe ruşi” au spus aceştia, fanii trimiţăndu-le la plecare zeci de mesaje de încurajare.


Probleme cu condensul

Unul din antrenorii României, fostul tenismen Gabriel Trifu, a semnalat o problemă destul de serioasă la Sala Transilvania, unde se ţin jocurile dintre România şi Rusia. „Sala este foarte bună şi frumoasă iar singurele probleme sunt picăturile de condens din tavan, care cad pe teren” a mărturisit soţul lui Catrinel Menghia. La fel ca şi Pavel şi Trifu crede că atuul României este Victor Hănescu. „Noi avem şansa noastră, iar „Hane” e arma noastră principală ca să îi batem pe ruşi” a mărturist cel care îi antrenează  alături de Pavel şi Marcu, pe tenismenii români.

Ultima oră

Participă la discuție

2 Commentarii

  1. Sotul lui Catrinel Sandu, nu Menghia. Catrinel Menghia e casatorita cu un italian…
    Hai Romania!