Conducerea Sălii Transilvania a vândut în cel mai mare secret cele 300 de bilete primite de la Federaţie pentru meciurile de Cupa Davis.

Scandalul biletelor pentru partidele de Cupa Davis de la finele săptămânii dintre România şi Rusia este mai mare decât cel de anul trecut de la partida cu Franţa. Marţi dimineaţă, în cel mai mare secret, Federaţia Română de Tenis a predat 300 de bilete directorului Sălii Transilvania, Victor Cornea pentru a fi vândute la caserie, asta după ce în prealabil ofiţerul de presă al FRT, Tudor Mocuţa, a anunţat că se vor vinde 1000 de bilete dar numai în după amiaza zilei de marţi. Cele 300 de bilete, s-au dat în nici jumătate de oră, chiar după spusele directorului Victor Cornea, în condiţiile în care la casa de bilete nu au fost mai mult de 50 de persoane. Cornea a confirmat că s-au primit biletele şi a declarat că nu ştia că este obligat să anunţe din timp vânzarea acestora. „Noi am primit 300 de bilete şi în clipa în care le-am avut am şi deschis casa de bilete. Am pus anunţul cu vânzarea biletelor chiar în acel moment. Nu ştiam că trebuie să anunţăm mai din timp” s-a scuzat Cornea.

Preşedinta Federaţiei Române de Tenis, Ruxandra Dragomir s-a spălat pe mâini şi a aruncat vina pentru scandalul cu biletele pe cei de la Sala Transilvania şi pe fosta conducere a Federaţiei Române de Tenis. „Noi am predat biletele conform protocolului încheiat de fosta conducere a federaţiei, celor de la Sala Transilvania. De aici încolo cei de acolo răspund pentru cum s-au vândut” a spus Ruxandra Dragomir.

[kaltura-widget wid=”k6g3cq8l7c” width=”410″ height=”364″ addpermission=”0″ editpermission=”2″ /]

Ultima oră

Comentariul meu