Românii pregătiţi de Andrei Pavel cred că Rusia este favorită, dar că şi România are şansa ei. Ruşii îşi recunosc poziţia de favoriţi înaintea meciurilor de la finele săptămânii şi spun că se tem de forţa lui Hănescu.

Luni au început în forţă antrenamentele oficiale ale echipelor României şi Rusiei. Mai întâi, de dimineaţă, „cneazul” Pavel şi-a adus jucătorii pentru antrenamente speciale, departe de ochii ruşilor, care încă dormeau, după aterizarea în România. Pavel a stat cu ochii mai ales pe Hănescu şi a dat indicaţii discrete fostului său coechipier. La final, căpitanul nejucător al României a dezvăluit şi ce şanse au Hănescu, Crivoi, Cruciat şi Tecău să învingă o Rusie pe care o vede  favorită înaintea confruntărilor de vineri, sâmbătă şi duminică de la Sibiu. „Eu cred că Victor Hănescu are puterea să treacă de jucători de talia lui Safin. Sigur Rusia este favorită pe hârtie şi greu de învins. Noi avem de partea noastră publicul şi repet încă odată că Hănescu este în formă” a mărturisit  spus Pavel. Victor Crivoi nu se teme de Rusia şi nici nu are emoţii. El crede că pentru România este un avantaj faptul că Rusia  este creditată cu prima şansă în această confruntare. „E mai bine să nu fie presiune pe noi şi este perfect că ruşii sunt favoriţi, dar cred că îi putem bate” a spus Crivoi. Omul în racheta căruia stau cele mai mari speranţe, Victor Hănescu, spune că ruşii nu sunt de nebătut şi că România este mult mai în formă decât anul trecut înainte de meciul cu Franţa. „Ne bazăm pe public şi pe forma în care suntem, chiar dacă Rusia are prima şansă” a declarat Hănescu.

Safin se teme de Hănescu

Veniţi bine dispuşi la Sibiu, ruşii au jucat mai întâi tenis de picior, iar apoi au făcut un antrenament destins, luni după amiază, la finele căruia  au declarat că se aşteaptă la meciuri grele cu România. „România nu are nimic de pierdut şi joacă fără emoţii. Românii sunt periculoşi pentru că joacă acasă şi îl mai au şi pe Hănescu, un jucător foarte bun” a concluzionat Safin.

Urmăriţi înregistrarea video pentru declaraţiile complete ale lui Pavel, Crivoi, Hănescu, dar şi imagini de la primul antrenament al ruşilor la Sibiu.

[kaltura-widget wid=”0qali8d6r4″ width=”410″ height=”364″ addpermission=”0″ editpermission=”2″ /]

Ultima oră

Participă la discuție

2 Commentarii