Un tânăr de 21 de ani din Cârţa a fost prins în timp ce bracona la peşte pe râul Olt. Acesta prinsese deja cu o plasă monofilament 25 de kg de caras şi este cercetat penal acum pentru braconaj piscicol. Peştele a fost confiscat.

Ultima oră

Participă la discuție

4 Commentarii

  1. gunoaielor gura ca de ati putea ati bracona si voi ,voi vorbiti dar nu intelegeti braconajul este o afacere profitabila.Este prea multa saracie si necaz deai se braconeaza si se vca bracona intotdeauna.eu am un audi a6 luat din bani de pe pesti si recomand tuturor braconati ca are balta peste

  2. Daca autoritatile nu iau masuri urgent,in cativa ani pestele pe Olt va ramane o amintire.Trebuie ridicatetoate acele autorizatii detinute de cei care practica pescuitul cu plase,navoade,etc. Pe langa faptul ca acestia sunt evazionisti,produc numai JAF.Numai in Romania se intampla asa ceva.sharpe.

  3. din martie pina acum,1 singur braconier s-a prins la carta?????/zilnic,repetzilnic se braconeaza acolo,si,cu ajutorul primarului,politiei,aici ma refer la indiferenta lor,sau cine stie………..