Afaceristul sibian dezminte că ar fi scos lojele intenţionat din Sala Transilvania şi o acuză pe Ruxandra Dragomir că este arogantă în declaraţii. Aurel Muntean aşteaptă scuze publice de la şefa FRT.


Afaceristul sibian care deţine hotelul Împăratul Romanilor şi magazinul Dumbrava, Aurel Muntean a dezminţit vineri în cadrul unei conferinţe de presă, faptul că ar pune beţe în roate organizării meciului de Cupa Davis de săptămâna viitoare dintre România şi Rusia. Acesta este supărat pe declaraţiile făcute de preşedinta Federaţiei Române de Tenis, Ruxandra Dragomir. „În ultimele trei zile m-i se aduc tot felul de acuze cum că aş fi împotriva organizării şi desfăşurării Cupei Davis în condiţii bune la Sibiu. Nu ştiu de ce s-a încercat în ultima vreme s-a acreditat ideea că aş avea ceva împotriva lui Ruxandra Dragomir pentru că aş fi pierdut alegerile. Văd că se încearcă din nou să se transfere cumva responsabilităţile către mine dacă iese cumva rău organizarea acestor meciuri” a spus Muntean. Acesta vede nejustificate plângerile făcute de  Dragomir care spune că nu are bani să organizeze evenimentul. Muntean spune Federaţia Română de Tenis a primit în aceste zile bani de la Guvern, de la Consiliul Local şi cel judeţean, iar terenul  este gata făcut, „Echipa mea de construcţii a reparat ce era de reparat pe la sala, pe la vestiare. Eu am făcut acolo nişte lucrări de vreo 50.000 de lei” a mai spus acesta. Afaceristul sibian a explicat şi de ce a dispus ca lojele să fie demontate zilele trecute. Muntean a declarat că totul a fost prost interpretat de noua preşedintă a Federaţiei Române de Tenis. „Am oprit instalarea lojelor pentru că am zis că să vină cei de la Federaţie ca să le aşeze dânşii aşa cum vor şi că trebuie să ştim şi unde îşi va pune şi televiziunea camerele de filmat. Lojele în jumătate de zi pot fi puse la loc fără probleme. Să stea toată lumea liniştită pentru că meciurile se vor juca şi asta în condiţii excelente” a spus acesta vineri.

Nu are numărul Ruxandrei în agendă

Aurel Muntean a cerut vineri ca Ruxandra Dragomir să nu mai arunce cu noroi în el şi în Sibiu prin presă. Cel care a pus anul trecut la dispoziţie hotelul Împăratul Romanilor gratuit, pentru delegaţiile României şi Franţei, spune că nu i-a răspuns acesteia la telefon pentru că nu îi ştie numărul. „Eu sunt un om care nu citesc mesaje şi nu răspund la telefoanele care nu le cunosc. Aseară doamna Dragomir a fost aici să îl convingă pe Andrei Pavel să mute echipa din hotelul meu. De ce nu a lăsat atunci vorbă la recepţioner sau directorul hotelului că vrea să discute cu mine. Ea a i-a transmis directorului că nu vrea să discute cu mine” a mai spus acesta.

Vrea scuze publice

Cel care a anunţat că le va da tenismenilor români câte 20.000 de euro pentru fiecare punct câştigat cu Rusia şi 100.000 de euro la toată echipa, dacă se califică mai departe, spune că aşteaptă scuze din partea Ruxandrei Dragomir pentru acuzele nefondate la adresa sa. „Eu cred că normal şi corect ar fi ca Ruxandra Dragomir să îşi ceară scuze pentru tot ce a vehiculat despre mine. Dacă nu o face atunci este posibil să nu mai dau bani la tenis pe viitor.  Pentru ce să le dau bani, dacă ei nu ştiu nici măcăr să spună mulţumesc?” a opinat Muntean.[kaltura-widget wid=”kvyv0gf5u8″ width=”410″ height=”364″ addpermission=”0″ editpermission=”2″ /]

Ultima oră

Comentariul meu