Preşedinta Federaţiei Române de Tenis, Ruxandra Dragomir a declarat că la Sibiu se vor vinde mai mult de 200 de bilete câte s-au dat anul trecut. Peste 500 din cele peste 2000 de locuri câte vor fi amenajate pentru partidele de săptămâna viitoare din Sala Transilvania vor fi rezervate pentru protocol.

Sosită joi după amiază la Sibiu să inspecteze Sala Transilvania, dar să şi ceară ajutor autorităţilor locale, pentru a organiza cât mai bine evenimentul anului în tenisul românesc, după ce afeceristul Aurel Muntean şi-a retras spirjinul din cauza pierderii alegerilor pentru şefia Federaţiei Române de Tenis, preşedinta acestui for, Ruxandra Dragomir, a dezvăluit şi preţul biletelor pentru partidele de săptămâna viitoare, dintre România şi Rusia. Astfel din cele aproximativ 2000 de locuri, 500 de bilete vor fi acordate obligatoriu echipei Rusiei, Federaţiei Internaţioanle, cluburilor din România şi staff-ului federaţiei române. „Probabil vom mai avea şi noi nevoie de câteva pentru protocol, iar restul vor fi puse în vânzare”, a explicat Dragomir. Preţul unui pachet la toate meciurile este de 100 lei, dar se pot cumpăra bilete şi pentru o singură zi. Acestea vor costa 35 lei în prima şi a treia zi, şi 30 lei în ziua a doua. „Deocamdată încă nu ştim când se vor pune în vânzare. Abia acum sunt la tipărit”, a mai declarat Dragomir.

Ajutor de la Primărie şi CJ

Ruxandra Dragomir a purtat discuţii atât la Consiliul Judeţean cât şi la Primărie cu primarul Johannis, cărora le-a cerut ajutor pentru organizarea evenimentului după ce Aurel Munteanu nu i-a răspuns deloc acesteia la telefon, ca să discute despre ajutorul promis. „ În privinţa domnului Munteanu, nu ştiu ce să spun. Am încercat să-l sun de nenumărate ori, am vorbit cu Andrei Pavel care i-a transmis că vreau să mă întâlnesc cu el dar tot degeaba. Practic nu am ce să mai fac şi acum trebuie să luăm totul de la început”, a explicat noua preşedintă a Federaţiei Române de Tenis.

Ultima oră

Comentariul meu