Antrenorul Gazului vrea ca echipa sa să recupereze cel puţin un punct din cele pierdute în prima etapă cu Galaţiul. Mediaşul nu poate conta pe 3 jucători la meciul de sâmbătă după amiază.

Cu câteva zile înaintea primului meci oficial din acest an, medieşenii nu au uitat că în primul meci jucat în vară la opt ani de la revenirea în liga 1, cei de la Oţelul Galaţi le-au smuls o remiză destul de norocoasă. Antrenorul Cristi Pustai spune că scopul Mediaşului este acela de a reveni acasă cu puncte din deplasarea de la Galaţi. „În tur, gălăţenii au obţinut o remiză norocoasă, dar meciurile din tur nu seamănă cu cele din retur. Echipele pot să crească sau să scadă în valoare după această pauză competiţională. Noi ne-am pregătit foarte bine şi vrem să ne întoarcem neînvinşi de la Galaţi”, a declarat antenorul gaziştilor. Pustai spune că pentru Mediaş returul se anunţă unul de foc şi de aceea echipei sale îi trebuie mai mult tupeu în partidele din a doua parte a campionatului. „Vom aborda jocurile ca şi în tur, cu dorinţă de victorie la orice meci,. Trebuie să fim îndrăzneţi şi să câştigăm cât mai multe puncte, pentru că returul se anunţă infernal, iar orice punct poate conta la sfârşitul campionatului” a mai opinat Pustai.

Trei absenţi

Medieşenii nu pot conta la partida de sâmbătă pe serviciile lui Buzean, care este suspendat şi nici pe ultimii veniţi Katovic şi Kubala, “Cei doi nu au primit deocamdată cărţile verzi. Echipa va semăna mult cu cea utilizată la Bistriţa, cu mici excepţii” a mai spus Pustai.

Vâtcă e optimis

Proaspăt ajuns la Mediaş, portarul Vâtcă(foto) spune că pentru el nu mai contează faptul că în trecut a evoluat la Oţelul. Vâtcă spune că Oţelul este periculoasă pe contraatac. „Am petrecut o perioadă foarte frumoasă la Oţelul, dar s-a terminat. Acum sunt la Mediaş şi voi da tot ce pot pentru a îndeplini obiectivul. Oţelul joacă bine pe contraatac, dar noi ne-am pregătit foarte bine şi nu cred că ne va surprinde cu ceva” a opinat Vâtcă.

Ultima oră

Comentariul meu