Dacă negocierile cu companiile aeriene vor merge bine, de la Sibiu se va zbura la Londra, Paris şi în nordul Europei.Augustin Sava, directorul Aeroportului, spune că Wizzair va redirecţiona către Sibiu zboruri făcute acum la Cluj Napoca şi Tg. Mureş.


Dacă negocierile cu compania low-cost Ryanair au intrat în impas, conducerea Aeroportului Sibiu s-a orientat către alte companii aeriene. Wizzair va opera astfel, cel mai probabil din vara acestui an, curse aeriene Sibiu-Londra, Sibiu – Paris şi retur.

Augustin Sava, directorul Aeroportului, spune că Wizzair va redirecţiona către Sibiu zboruri făcute acum la Cluj Napoca şi Tg. Mureş. „ Suntem în mijlocul unor discuţii avansate cu cei de la Wizzair, pentru ca aeroportul Sibiu, să preia din cursele aeriene operate acum la Tg Mureş şi chiar Cluj” a explicat Augustin Sava. În afară de Wizzair, se poartă discuţii cu mai multe companii care să introducă zboruri către destinaţii noi din nordul Europei. „Pe nordul Europei, vizăm o parte din ţările nordice, cu legătură spre alte destinaţii din întreaga lume, la preţuri foarte bune. De asemenea vom lega Sibiul de un aeroport secundar din Londra şi de Paris, prin câteva curse low-cost. Este destul de greu pentru noi să aducem zboruri noi, pentru că deocamdată nu există suficienţi călători să asigure pasageri în continu pentru o cursă nouă” a explicat Sava.




Ultima oră

Participă la discuție

1 Commentariu

  1. Am dori sa stim exact si cat mai repede daca vor fi curse Sibiu-Paris si retur. Aeroportul nostru ar avea numai de castigat. Sunt multe persoane plecate din Sibiu in Franta si e regretabil ca n-au cum sa ajunga mai repde in Romania respectiv Franta.