Baschetbalistul Octavian Popa Calotă va reveni la meciul de sâmbătă de la Braşov, după o accidentare suferită în 31 ianuarie, la meciul cu CSM Oradea.


Antrenorul Peter Schomers va avea la meciul cu CSU Cuadriopol Braşov, un jucător în plus pe bancă, faţă de meciul pierdut sâmbăta trecută pe teren propriu cu Piteştiul. Baschetbalistul Octavian Popa Calotă, a reluat de luni pregătirile, după o pauză de mai bine de trei săptămâni, datorată unei entorse suferite în timpul partidei jucată cu Oradea. Schomers spune că mai mult ca sigur, „Kevin” va intra pe teren în partida cu braşovenii care până acum sunt revelaţia acestei ediţii de campionat. „Calotă a făcut luni primul antrenament şi se simte OK. El are şanse foarte mari să evolueze la Braşov şi probabil că o să şi joace, pentru că am nevoie de serviciile sale în teren. Mă bucur că se simte bine” a explicat marţi tehnicianul lui CSU Sibiu, Peter  Schomers, pentru oradesibiu.ro.

Ultima oră

Participă la discuție

4 Commentarii

  1. am vazut ce au facut astia la brasov…au luat-o la peste 20 de puncte…e clar nici anu asta nu avem echipa.sper sa isi revina repede echipa ca altfel v-a fii vai de mama lor