Medieşenii au ajuns la un acord cu impresarii celor doi fotbalişti din Cehia şi Bosnia şi vor semna zilele viitoare contractele.


Clubul medieşean Gaz Metan va beneficia în returul campionatului şi de serviciile a doi jucători doriţi de antrenorul Cristi Pustai.

După ce au fost testaţi în mai multe partide de verificare în timpul cantonamentului din Antalya, iar apoi au fost utilizaţi din nou şi în amicalul de miercuri disputat cu U Cluj, fotbaliştii Kubala din Cehia şi Katovic din Bosnia-Herţegovina vor evolua în ultima jumătate a campionatului, la Gaz Metan. Preşedintele clubului Corin Emil Cindrea a declarat că Mediaşul a ajuns la un acord cu impresarii celor doi jucători, iar aceştia vor fi înregimentaţi pentru retur. „Am aşteptat să facă şi vizita medicală ca să nu avem surprize, iar apoi ne-am pus la masa negocierilor cu impresarii lor. Kubala şi Katovic vor semna cu noi contracte, chiar în zilele următoare. Ne bucurăm că am reuşit să îi aducem”, a spus preşedintele Cindrea. Acesta a mai adăugat că Gaz Metan a încheiat campania de transferuri, odată cu venirea celor doi. Gaziştii i-au mai adus în această iarnă şi pe Todea, Buican (ambii UTA Arad) şi Bud (Liberty Salonta).

Ultima oră

Comentariul meu