Restaurantului Angels nu i se prea potriveşte numele, pentru că numai îngeraşii nu trec pe acolo

Poliţiştii au primit miercuri dimineaţă la 6,  la un apel la 112 de la angajaţii localului de peste podul de la Piaţa Cibin, care s-au speriat de reacţia necontrolată a clientului întârziat, aflat în stare de ebrietate.


Potrivit unor surse neoficiale, bărbatul de 37 de ani din Călăraşi a scos subit pistolul şi a tras un foc de armă în restaurant dar, din fericire, nu l-a îndreptat spre nimeni.

Un echipaj de Poliţie a ajuns în scurt timp la localul de unde s-a primit apelul de urgenţă şi l-a liniştit pe scandalagiu. Asupra acestuia s-a găsit, pe lângă pistolul cu bile cu care a tras,  şi un cuţit. Deşi avea drept de port armă, călărăşeanul va fi cercetat pentru ultraj contra bunelor moravuri, nerespectarea regimului armelor şi muniţiilor, precum şi portul ilegal al unei arme albe. Acesta nu avea voie să folosească pistolul, fiind în stare de ebrietate.

Angajaţii restaurantului se feresc să povestească ce s-a întâmplat pentru a nu implica numele acestuia într-un nou scandal şi se jură că la Angels nu s-a întâmplat nimic.

Ultima oră

Comentariul meu