Gaz Metan nu va mai folosi clasicul 4-4-2 utilizat în turul campionatului ligi 1. Pustai spune că în funcţie de adversar,  va stabili şi tactica de joc. Află care sunt planurile pui Pustai pentru retur.


Mediaşul a renunţat la sistemul de joc folosit în prima jumătate a campionatului iar antrenorul Cristi Pustai spune că va folosi un sistem mobil în funcţie de faza de atac şi de cea de apărare. Tactica se va decide, potrivit lui Pustai,  şi în funcţie de adversarele cu care Gazul dă piept în returul, care începe pe 28 februarie. „Nu vom renuţa la principiile de a ataca şi de a ne crea situaţii de gol. Chiar dacă am schimbat sistemul de joc într-un 3-4-2-1 care se poate transforma într-un 3-5-2, sistemul va fi adaptat tot timpul în funcţie de adversarul pe care îl întâlnim. Sper ca prin acest sistem să câştigăm consistenţă şi densitate la mijlocul terenului” a mărturisit Pustai. Mediaşul joacă în prima etapă a returului, sâmbăta viitoare, în deplasare, cu Oţelul Galaţi.

Kubala şi Katovic în stand-by

Dacă noii veniţi Vâtcă, Buican, Todea şi Bud au semnat deja cu Mediaşul, alţi doi fotbalişti ar putea să joace în retur la Gaz Metan. Antrenorul Pustai îi va revedea la joc miercuri, cu U Cluj, pe cehul Kubala şi bosniacul Katovic, meci după care probabil se va decide şi dacă cei doi rămân la echipă. „Vâtcă, Todea, Buican şi Bud, sunt completări la lot, acolo unde ne-am dorit. S-ar mai putea să mai vină şi Mihail Kubala şi Admir Katovic” a explicat Pustai. Acesta a mai declarat că  Geco şi Crăciun vor fi trimişi la echipa a doua, până li se vor găsi echipe, cei doi mai având contract până în vară cu Gazul.

I-au vrut pe Mansour şi Mera

Tehnicianul medieşenilor a spus marţi că şi-a dorit ca la Gaz Metan să ajungă doi fotbalişti de la Poli Timişoara. Pustai spune că Mansour şi Mera erau cei vizaţi de el pentru a întări actualul lot. „Am fi dorit doi jucători de la Timişoara care jucau la echipa a doua, dar cei de la Poli au preferat să îi dea la Gloria Buzău. Este vorba de Mansour şi Mera. Asta e politica celor de acolo şi au dus acolo mulţi jucători. Asta este” a mai declarat tehnicianul gaziştilor.

Ultima oră

Participă la discuție

2 Commentarii