Fotografie generica

Mai multă promptitudine decât în cazul de faţă nici nu se putea. Poliţiştii sibieni au surprins dumincă seara doi bărbaţi şi o femeie în timp ce încercau să vândă un scuter fura, care încă nu fusese reclamat.

Gheorghe S. de 33 de ani  şi Ioan S. de 41 de ani din Mag, împreună cu Elena D. de 33 de ani, din Ocna Sibiului nu le-au putut explica poliţiştilor  de unde au scuterul pe care tocmai îl vindeau unui sibian. În final, luaţi pe sus şi duşi la Poliţie, cei trei au recunoscut că au luat scuterul din scara unui bloc din Ştrand. Cei trei sunt cercetaţi în continuare pentru furt, dar problema poliţiştilor e acum alta: trebuie să dea de urma proprietarului, pentru că furtul nu a fost încă reclamat.

Aşadar, dacă staţi în Ştrand si aveţi un scuter, aruncaţi o privire pe scară să vedeţi dacă mai este. Dacă nu, cel mai probabil îl găsiţi la Poliţie.


UPDATE ORA 15.00: Proprietarul a fost identificat. Bărbatul s-a prezentat singur la sediul IPJ Sibiu, pentru a reclama furtul motoscuterului, ocazie cu care poliţiştii Biroului Investigaţii Criminale l-au informat că bunul său a fost recuperat.

Ultima oră

Comentariul meu