Ultima modă în materie de TV – reality show-urile cu vedete, de la evenimentele importante din viaţa lor. Ele câştigă bani din asta, televiziunile vând publicitate la greu. A înţeles matematica şi Nicoleta Luciu, care face un spectacol de divertisment din botezul propriului său fiu.

Sâmbăta viitoare, Nicoleta Luciu îşi va boteza băieţelul, pe micuţul Zsolt Csergo, în vârstă de cinci luni, scrie Click!. Slujba religioasă va avea loc la Miercurea Ciuc, la Mânăstirea Sfânta Fecioară Maria din Şumuleu. Micuţul va avea trei perechi de naşi, printre care Ruxandra Ion, producătorul general al telenovelei “Regina”, precum şi două cupluri de origine maghiară, prieteni buni de-ai lui Zsolt.

Pentru că a dorit ca evenimentul să iasă perfect, Nicoleta a angajat o agenţie care s-a ocupat de decorarea locaţiei, de prepararea delicateselor, iar pentru ca invitaţii să se simtă în siguranţă, actriţa a apelat la serviciile unei firme de pază. Fanii interpretei ţigăncii Roza din telenovela “Regina” vor putea urmări în direct ceremonia de botez a micuţului Zsolt, accesând site-ul www.acasatv.ro.


Ultima oră

Comentariul meu